Καρφί Βαρεμένου σε Καμμένο: Το 1990 είχε την ίδια άποψη με τον Μητσοτάκη όχι με τον Σαμαρά

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018, 15:41 - Τελευταία ενημέρωση: 15:42
-A +A
Καρφί Βαρεμένου σε Καμμένο: Το 1990 είχε την ίδια άποψη με τον Μητσοτάκη όχι με τον Σαμαρά

Την σκυτάλη από τον Νίκο Φίλη πήρε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γ. Βαρεμένος, «καρφώνοντας» τον Π. Καμμένο για την στάση του στο Σκοπιανό. Συγκεκριμένα,  ανέφερε ότι την δεκαετία του 90 είχε την ίδια άποψη για το θέμα της Μακεδονίας με τον Κωσταντίνο Μητσοτάκη και όχι με τον Αντώνη Σαμαρά.

«Το όνομα το απεμπολήσαμε το 1990 με τους γνωστούς τυχοδιωκτισμούς  των γνωστών πρωταγωνιστών εκείνης  της  εποχής. Το θέμα είναι πιο σοβαρό, θεωρώ ότι ο κ. Μητσοτάκης ξέρει πολύ καλά πιο είναι το συμφέρον της χώρας.

Ξέρει καλά τι σημαίνει μια συμφωνία και αν αυτό είναι καλό για την χώρα. Και το ξέρει καλά και βιωματικά από την εποχή που ο πατέρας του επιχείρησε να επιτύχει μια συμφωνία», είπε  αρχικά ο κ. Βαρεμένος και επιτέθηκε στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ: «Τότε και ο Πάνος Καμμένος είχε συνταχθεί με την άποψη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ενάντια στην άποψη του Αντώνη Σαμαρά».

Την ίδια ώρα, στηλίτευσε την τακρική του Κ. Μητσοτάκη καταλογίζοντάς του ότι «υποβαθμίζει εάν δεν εξαλείφει εντελώς όσα θετικά προσέφερε  η παράταξη του για την διαμόρφωση της ελληνικής πολιτικής που προβλήθηκε στο Βουκουρέστι». «Έκτός και αν ο λόγος είναι αυτός εάν ξεκαθαρίζονται τέτοιου είδους λογαριασμοί. Δεν θα μας έπεφτε λόγος εάν το όλο θέμα δεν αφορούσε μια ιστορική προοπτική», συμπλήρωσε.

Αλέξανδρος Διαμάντης

Φωτογραφία intime news

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα