Καμία αναφορά στο Σκοπιανό από τον Πάνο Καμμένο σε ομιλία προς στελέχη των Ε.Δ.

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018, 20:04
-A +A
Καμία αναφορά στο Σκοπιανό από τον Πάνο Καμμένο σε ομιλία προς στελέχη των Ε.Δ.

Στο μνημόνιο και το τέλος της επιτροπείας (που όμως ουδείς πλέον αναφέρει από την κυβέρνηση) επικέντρωσε την ομιλία του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, απευθυνόμενος προς στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στη σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι, αποφεύγοντας οποιαδήποτε αναφορά στο Σκοπιανό και τη συμφωνία των Αλέξη Τσίπρας - Ζόραν Ζάεφ.

Υποσχέθηκε καλύτερες ημέρες τονίζοντας ότι «μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα έχουμε καλά νέα για την πατρίδα μας» καθώς και ότι «η πατρίδα μας βγαίνει από την εποχή των μνημονίων και της επιτροπείας. Ο ελληνικός λαός πλήρωσε πολύ ακριβά την κρίση αυτά τα οκτώ χρόνια. Οικογένειες ολόκληρες διαλύθηκαν, άνθρωποι έχασαν την δουλειά τους, Ελληνόπουλα έφυγαν στο εξωτερικό - και αυτή ήταν η μεγαλύτερη πληγή για το έθνος - άνθρωποι αυτοκτόνησαν, παιδιά σταμάτησαν τις σπουδές τους».

«Μέσα σε αυτή την εβδομάδα που θα έχουμε την τελική απόφαση από το Eurogroup, χάρη στις θυσίες του ελληνικού λαού και τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης, ελπίζω ότι θα έχουμε την δυνατότητα να ανταποκριθούμε σε όλα αυτά τα οποία στερήθηκαν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αυτά τα χρόνια και βεβαίως το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και οι οικογένειές τους»

Ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας αναφέρθηκε «στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2015, για να επιλύσουμε, στον μέγιστο δυνατό βαθμό, το χρόνιο πρόβλημα της στέγασης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, που μετακινούνται λόγω υπηρεσιακών αναγκών, επιβαρύνοντας τους ίδιους και τις οικογένειές τους».

Πρέπει να σημειωθεί πως η ομιλία του κ. Καμμένου συζητήθηκε αφού για πρώτη φορά απευθυνόμενος σε στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων απέφυγε να μιλήσει για εθνικά θέματα.

 

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα