Και ο Γ. Ραγκούσης –εκτός απροόπτου- στην κούρσα για την προεδρία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Και ο Γ. Ραγκούσης –εκτός απροόπτου- στην κούρσα για την προεδρία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Μετά τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη ένα ακόμη πρόσωπο εμφανίζεται έτοιμο να διεκδικήσει την προεδρία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Ο λόγος για τον πρώην Υπουργό και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από την πολιτική κίνηση της Άννας Διαμαντοπούλου, την «Ώρα Αποφάσεων».

Ο κ. Ραγκούσης αναμένεται να δώσει την ερχόμενη Τετάρτη συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ, όπου δεν αποκλείεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ραγκούσης είχε διαφωνήσει με την κυρία Διαμαντοπούλου, επειδή επιθυμούσε να «συμπράξει» με το κόμμα της Φώφης Γεννηματά. «''Άκουσα με προσοχή τις σωστές και σημαντικές προτάσεις της Φώφης Γεννηματά για τα βήματα που πρέπει να γίνουν προς τη δημιουργία νέου, ενωμένου, προοδευτικού φορέα. Είναι ευρύτατα γνωστό ότι επιδιώκω την επικράτηση σχεδόν των ίδιων προτάσεων. Μόλις ανακοίνωσα στους οργανωτές του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ότι αποδέχομαι την πρόσκληση που παρέλαβα ως ιδρυτικό μέλος της "Ώρας Αποφάσεων" για να παραστώ και να μιλήσω», τόνιζε σε ανάρτησή του, η οποία είχε τελικά ως αποτέλεσμα την «φυγή» του από την πολιτική κίνηση που είχε ιδρύσει με την κ. Διαμαντοπούλου και τον Γ. Φλωρίδη. 

Αλέξανδρος Διαμάντης 

Φωτογραφία SOOC