Καβγάς Καρανίκα για το «Β. Μακεδονία», έχασε την ψυχραιμία του

Καβγάς Καρανίκα για το «Β. Μακεδονία», έχασε την ψυχραιμία του

Την παρέμβαση αστυνομικού ζήτησε ο σύμβουλος στρατηγικής του πρωθυπουργού Ν. Καρανίκας, όταν διαπίστωσε πως η αντιπαράθεση του με πολίτες στη Θεσσαλονίκη για τη Συμφωνία των Πρεσπών καταγραφόταν με κινητό, χάνοντας την ψυχραιμία του και κινούμενος προς το μέρους του ανθρώπου που μαγνητοσκοπούσε το περιστατικό.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καρανίκας βρισκόταν με φιλική του παρέα σε καφετέρια στη Θεσσαλονίκη όταν μια γυναίκα άρχισε να διαμαρτύρεται για τη Συμφωνία των Πρεσπών λέγοντας απευθυνόμενη στον σύμβουλο στρατηγικής του Αλ. Τσίπρα πως «Η Μακεδονία είναι ελληνική, είναι Ελλάδα. Μαζέψατε όπως όπως τις ψήφους και ψηφίσατε αυτή την προδοσία. Είστε προδότες».

Ο κ. Καρανίκας αντέδρασε λέγοντας πως «τόσα χρόνια λεγόταν Μακεδονία σκέτη. Τώρα λέγεται Βόρεια Μακεδονία...» για να πάρει απάντηση: «Εμείς τί είμαστε Νότια;» Τότε ο κ. Καρανίκας υποστήριξε ότι η Συμφωνία «λέει ότι είναι σλάβοι», αναφερόμενος στους κατοίκους της Βόρειας Μακεδονίας.  

Στον διάλογο παρενέβη και δεύτερος πολίτης λέγοντας στον κ. Καρανίκα, «δεν έχεις δουλειά στη Μακεδονία». Ο τελευταίος σηκώθηκε από τη θέση του και διαπιστώνοντας πως το περιστατικό καταγραφόταν με κινητό ζήτησε επιτακτικά από τον πολίτη να σταματήσει τη μαγνητοσκόπηση, με τον κ. Καρανίκα, να ζητά να κληθεί αστυνομικός στο σημείο.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Protothema.gr