Κ. Ζούλας: Κωμικό η μετάθεση στη ΝΔ του προβλήματος της κυβέρνησης με το Σκοπιανό

Κ. Ζούλας: Κωμικό η μετάθεση στη ΝΔ του προβλήματος της κυβέρνησης με το Σκοπιανό

Στον παραλογισμό και το πρωτοφανές να επικρίνεται από την κυβέρνηση και τα στελέχη της η στάση της αντιπολίτευσης στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων και όχι η κραυγαλέα διαφωνία μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων, αναφέρεται ο Κωνσταντίνος Ζούλας, διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Θέτει μάλιστα και ένα ρητορικό αλλά πιθανό ενδεχόμενο μιας κρίσης στο Αιγαίο με μια υποθετική διαφωνία των υπουργών ΥΠΕΞ και Άμυνας και διερωτάται αν και σε αυτή την περίπτωση η κυβέρνηση θα ζητούσε από την  αντιπολίτευση να ξεκαθαρίσει τη θέση της!           

Ο κ. Ζούλας γράφει συγκεκριμένα: 

«Παρακολουθώντας τις συζητήσεις για το Σκοπιανό και την κωμική προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ (αλλά και κάποιων κεντροαριστερών εδώ στο FB) να μεταθέσουν ένα εσωτερικό πρόβλημα της κυβέρνησης στην αντιπολίτευση έχω μια απορία. Πείτε ότι αύριο έχουμε -ο μη γένοιτο- μια απροσδόκητη ένταση στο Αιγαίο και ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Εξωτερικών διαφωνούν ριζικά με τον υπουργό Αμύνης για τον τρόπο αντίδρασης της Ελλάδας έναντι της Τουρκίας. Οι πρώτοι επιχειρούν να αποκλιμακώσουν την ένταση μέσω της διπλωματικής οδού, ενώ ο δεύτερος ανακοινώνει ότι θα βγάλει στο Αιγαίο τις φρεγάτες. Σε μια τέτοια περίπτωση πάλι θα προτάσσατε την "ανάγκη" η αντιπολίτευση να ξεκαθαρίσει ποια είναι η άποψή της;»