Κ. Ζούλας: Κάτι ξέρει ο Δ. Τζανακόπουλος που «κράτησε αποστάσεις» από τον Ν. Παππά

Κ. Ζούλας: Κάτι ξέρει ο Δ. Τζανακόπουλος που «κράτησε αποστάσεις» από τον Ν. Παππά

Την εκτίμηση ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος κράτησε αποστάσεις από τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, και τις σχέσεις του με τον Αρτέμη Αρτεμίου, εξέφρασε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνος Ζούλας, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Συγκεκριμένα ο κ. Ζούλας ανέφερε:

«Έβγαλε και μια είδηση σήμερα ο κ. Τζανακόπουλος. Είπε επί λέξει ότι "δεν γνωρίζω τι σχέσεις έχει ο Νίκος Παππάς με τον Αρτέμη Αρτεμίου". Κάτι θα ξέρει μάλλον ο κ. Τζανακόπουλος που τον άδειασε ή επί το ευγενικότερον κράτησε αποστάσεις».

Συγκεκριμένα, ο κ. Τζανακόπουλος είχε αναφέρει κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών: «Δεν γνωρίζω τις σχέσεις του Νίκου Παππά με τον Αρτέμη Αρτεμίου», και αυτό μολονότι ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής έχει βρεθεί στο στόχαστρο της κριτικής για τις σχέσεις του με τον Μανώλη Πετσίτη, αλλά και με τον Κύπριο δικηγόρο των offshore και των Panama Papers, Αρτέμη Αρτεμίου.

Μετά την ανάρτηση του κ. Ζούλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έσπευσε να δώσει διευκρινίσεις για το θέμα με γραπτή δήλωσή του, στην οποία αναφέρει ότι «η τακτική της προσωπικής στοχοποίησης κυβερνητικών στελεχών, το μόνο που καταφέρνει είναι να μας πεισμώνει ακόμη περισσότερο στον αγώνα για την πάταξη της διαφθοράς». Ο κ Τζανακόπουλος υποστηρίζει πως ο κ. Ζούλας «ανακάλυψε» πως «δήθεν ο ίδιος πήρε αποστάσεις από τον Νίκο Παππά». 

«Αντί ο κ. Ζούλας να φαντασιώνεται αποστάσεις, ας γνωρίζει το εξής: Όπως είπα και στην επίσημη ενημέρωση των συντακτών, όσο κι αν ψάξει, όσο κι αν προσπαθήσει, δεν θα βρει απολύτως τίποτα μεμπτό για αυτήν την κυβέρνηση, για μένα, για τον Νίκο Παππά ή για οποιονδήποτε άλλον. Να είναι σίγουρος ότι αυτή η τακτική της προσωπικής στοχοποίησης κυβερνητικών στελεχών, το μόνο που καταφέρνει είναι να μας πεισμώνει ακόμη περισσότερο στον αγώνα για την πάταξη της διαφθοράς», επισήμανε ο κ. Τζανακόπουλος.