Κ. Ζαχαριάδης (ΣΥΡΙΖΑ): Μητσοτάκης και Μενδώνη δεν γνώριζαν τη σκοτεινή πλευρά Λιγνάδη

Κ. Ζαχαριάδης (ΣΥΡΙΖΑ): Μητσοτάκης και Μενδώνη δεν γνώριζαν τη σκοτεινή πλευρά Λιγνάδη

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη «δεν γνώριζαν αυτή τη σκοτεινή πτυχή, την απάνθρωπη, την άθλια του κ. Λιγνάδη» όταν τοποθετήθηκε στο εθνικό θέατρο και «η ΝΔ δεν μπορεί να ταυτίζεται με ένα hastang» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στα «Παραπολιτικά FM» ο βουλευτής και τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι δεν θεωρεί πως ήταν γνώστες της σκοτεινής πλευράς του Λιγνάδη, ωστόσο υποστήριξε ότι «την ώρα που άρχισαν να σηκώνονται ζητήματα και να προκύπτουν ευθύνες υπήρξε μια κατεύθυνση επικοινωνιακής συγκάλυψης και πολιτικής διαχείρισης για να πέσει η κατάσταση στα μαλακά».

«Δεν γίνεται κομματική αντιπαράθεση, γίνεται μια συζήτηση και μια αντιπαράθεση για το πώς διαχειρίζεται η κυβέρνηση κάποια ζητήματα και γιατί δεν έχουν παρθεί πολιτικές και θεσμικές πρωτοβουλίες μέχρι στιγμής για να κλείσει αυτό το ανατριχιαστικό κεφάλαιο», σημείωσε.

Αναφορικά με το hastang «ΝΔ παιδεραστές», ο βουλευτής δήλωσε: «Είναι αυτονόητο ότι εμείς θεωρούμε ότι ένα κόμμα όπως η ΝΔ δεν μπορεί να ταυτίζεται με ένα hashtag» και ισχυρίστηκε ότι «δεν έχουμε εμείς μιντιακό δωμάτιο πολέμου στο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε δημιουργούμε hashtag για να πλήξουμε τους αντιπάλους μας ούτε κάνουμε αντιπολίτευση με τα hashtag».

Όσο για την απεργία δίψας του Δημήτρη Κουφοντίνα, σημείωσε: «Τα εγκλήματα του Δ. Κουφοντίνα είναι ειδεχθή, είναι άθλια, είναι ότι χειρότερο μπορεί να βγει από την ανθρώπινη φύση αλλά και για τα εγκλήματα του Κουφοντίνα και για τα εγκλήματα, αν υπάρξει ετυμηγορία της Δικαιοσύνης, του Λιγνάδη ή οποιουδήποτε άλλου δεν υπάρχει μωσαϊκός νόμος στην Ελλάδα η δημοκρατία δεν εκδικείται», ωστόσο σημείωσε πως «πρέπει να υπάρξει μια λύση».