Κ. Παπακώστα για Κυρ. Μητσοτάκη: «Είμαι εν δυνάμει πολιτικός του αντίπαλος, με στοχοποιεί»

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, 12:49
-A +A
Κ. Παπακώστα για Κυρ. Μητσοτάκη: «Είμαι εν δυνάμει πολιτικός του αντίπαλος, με στοχοποιεί»

Απίστευτες δηλώσεις από την Κ. Παπακώστα η οποία κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι τη στοχοποιεί διότι είναι εν δυνάμει... πολιτικός του αντίπαλος και δεν θέλει να κατέβει στις εκλογές το... κόμμα της και αφαιρέσει ψήφους από τη Ν.Δ....

Προαναγγέλλοντας την κατάθεση αγωγή σε βάρος του προέδρου της Ν.Δ. η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη που εντάχθηκε στο κυβερνητικό σχήμα δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση και ψηφίζοντας τη Συμφωνία των Πρεσπών και το Πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπιών στο ΝΑΤΟ υποστηρίζει ούτε λίγο ούτε πολύ όλα έχουν να κάνουν με το κόμμα της και την πορεία του στις εθνικές εκλογές. 

Αναγορεύοντας δε σε «πολιτικό αντίπαλο» έκανε λόγο για στοχοποίηση, για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδείς ειδήσεις με στόχο την πολιτική της εξόντωση σημειώνοντας ότι  «Ήδη, το κλίμα έχει πολωθεί από τη στιγμή που κάποιοι αποφάσισαν, μέσα από τον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ, να με συκοφαντήσουν. Η αγωγή έχει να κάνει με συκοφαντική δυσφήμιση, με τις ψευδείς ειδήσεις και με την πολιτική μου εξόντωση».

Μάλιστα προχώρησε και ένα βήμα παραπάνω κάνοντας λόγο για το ενδεχόμενο «ένας άφρων ή αφελής να σηκώσει το όπλο του εναντίον μου εφόσον ακούει τον κ. Μητσοτάκη να με αποκαλεί πουλημένη» τονίζοντας «αυτό ποιος θα το έχει ενορχηστρώσει; Είμαι 19 χρόνια στην πολιτική ζωή και είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι τέτοιο και αυτό γιατί στο όνομα αυτής της αγωγής θέλω να υπηρετηθεί και ο σεβασμός στο βουλευτή. Η στοχοποίηση αφορά και στη σωματική μου ακεραιότητα, που ερευνάται ήδη, και στην πολιτική μου εξόντωση. Και αυτό θα γίνει μέσα από την αγωγή».

Συνεχίζοντας η κ. Παπακώστα και αναφερόμενη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, δήλωσε: «Εγώ δεν κάνω προσωπική κριτική. Δεν τον είπα ούτε εξωνημένο ούτε πουλημένο ούτε ότι είναι προδότης, όπως εκείνος αποκαλεί εμένα, ούτε τον στοχοποίησα μέσα από τις ιδιότητες που έχω. Εγώ πήγα στον πόλεμο και επέστεψα δεχόμενη όλα τα πυρά του κομματικού στρατού της Πειραιώς. Ο στόχος ήταν η πολιτική μου εξόντωση και η απαξίωση -γιατί ίδρυσα ένα κόμμα μετά τη διαγραφή μου πολύ πριν μπω στην κυβέρνηση- που σημαίνει ότι είμαι εν δυνάμει πολιτικός αντίπαλος για κρίσιμες ψήφους τις οποίες χρειάζεται η Πειραιώς για να κάνει το όραμά της πράξη. Όχι, όμως, έτσι. Για να προστατεύσω τον εαυτό μου και την προσβολή της προσωπικότητάς μου, παρότι δεν πιστεύω ότι στην πολιτική πρέπει να εμπλακούν οι δικαστές, εν τούτοις, μετά τη στοχοποίηση που δέχτηκα από ανθρώπους άλλους του κοινού ποινικού δικαίου και άλλους των οργανώσεων της ΝΔ με ονοματεπώνυμα και με συνοδεία κορυφαίων στελεχών, μετά από όλα αυτό, και τη συνέχιση της στοχοποίησης του προσώπου μου, προκειμένου να εξοντωθώ πολιτικά ώστε να μην μπορεί το ΝΕΟ να κατέβει τις εκλογές, προχωρώ στην αγωγή».

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα 20/05/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα