Κ. Νοτοπούλου: Δεν ήταν φωτογραφικός ο διορισμός μου στον δήμο -Εργάστηκα στο περίπτερο τουρισμού

Κ. Νοτοπούλου: Δεν ήταν φωτογραφικός ο διορισμός μου στον δήμο -Εργάστηκα στο περίπτερο τουρισμού

«Γνωρίζουμε πως οι δήμοι καλύπτουν πάγιες ανάγκες» δήλωσε η νέα υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου σχετικά με τη πρόσληψή της στο Δήμο Θεσσαλονίκης απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται, αποκαλύπτοντας πως δεν εργάστηκε ως καθαρίστρια -όπως προέβλεπε η σύμβαση- αλλά στο περίπτερο Τουρισμού.

Στην πρώτη της συνέντευξη στην ΕΡΤ μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, προσπαθώντας να δώσει απαντήσεις στις επικρίσεις που δέχεται διέψευσε δημοσιεύματα που μιλούσαν για «φωτογραφικό διορισμό».

«Η σύμβαση εργασίας στον δήμο δεν ήταν φωτογραφική. Γνωρίζουμε πως οι δήμοι καλύπτουν πάγιες ανάγκες. Εργάστηκα στο Περίπτερο Τουρισμού. Θα ήταν τιμή μου να δουλέψω ως καθαρίστρια» σημείωσε.

Σε ότι αφορά στη μέχρι τώρα διαδρομή της είπε ότι είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ από το 2010 και τον γνώρισε ως φοιτήτρια στο Τμήμα Ψυχολογίας. Ανέπτυξε δράση μέσα από τα κινήματα αλληλεγγύης και στήριξε τη χώρα στο εξωτερικό, την Αυστρία και τη Γερμανία τον δύσκολο καιρό των μνημονίων και της ανθρωπιστικής κρίσης, ενώ ασχολήθηκε και με το μεταναστευτικό που ήταν και θέμα του μεταπτυχιακού της στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 ήταν υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.