Κ. Νοτοπούλου: «Δεν είναι μπαμπάς μας ο Τσίπρας να μας μαλώνει»

Κ. Νοτοπούλου: «Δεν είναι μπαμπάς μας ο Τσίπρας να μας μαλώνει»

Για τις σχέσεις της με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso η βουλευτής του κόμματος Κατερίνα Νοτοπούλου σημειώνοντας ότι «Δεν είναι μπαμπάς μας ο Τσίπρας να μας μαλώνει». Επίσης έκανε λόγο για «bullying» και για «κανιβαλισμό» εναντίον της «επειδή είμαι γυναίκα», σχολιάζοντας την κριτική που δέχτηκε.

Η κ. Νοτοπούλου υποστήριξε ότι γνωρίστηκαν με τον κ. Τσίπρα όταν έγινε πρόεδρος του κόμματος. Όταν ρωτήθηκε εάν στη μέχρι τώρα πορεία της την έχει «μαλώσει» ο κ. Τσίπρας, απάντησε: «Δεν είναι ο μπαμπάς μας για να μας μαλώνει. Πολιτικές συζητήσεις και ζητήματα λύνονται και ενίοτε οι απόψεις διίστανται».

Επίσης σημείωσε ότι η ίδια «έχω προϋπηρεσία στο bullying. Με κανιβάλισαν κανονικά επειδή είμαι γυναίκα. Έπεσα, σηκώθηκα, μερικές φορές σκοντάφτω ξανά, αλλά κάνω τη δουλειά μου, κοιτάζω τη ζωή μου». «Δεν μπορώ να παραδοθώ στις παθογένειες της κοινωνίας μας και στις νευρώσεις καθενός που κρύβεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και χυδαιολογεί. Δυστυχώς, αυτό που έχω ζήσει δεν είναι ατομικό θέμα, αλλά συλλογικό. Αφορά πολλές γυναίκες από διάφορα πολιτικά σχήματα», υποστήριξε η κ. Νοτοπούλου.

Ερωτηθείσα για τα σχόλια που έχουν γίνει σε βάρος της ανέφερε ότι «έκλαψα και μάλιστα πολύ» και δήλωσε ότι «είναι ωμή βία να δολοφονούν τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου επειδή είναι γυναίκα, νέα και ασχολείται με τα κοινά».