Κ. Κατσίκης: Ο Ζ. Ζάεφ δε θα περάσει τη Συμφωνία των Πρεσπών από το κοινοβούλιο του

Κ. Κατσίκης: Ο Ζ. Ζάεφ δε θα περάσει τη Συμφωνία των Πρεσπών από το κοινοβούλιο του

Μη έγκυρο χαρακτήρισε το δημοψήφισμα στα Σκόπια λόγω χαμηλής συμμετοχής ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστας Κατσίκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και υπογράμμισε ότι δεν έχει καμιά νομική ισχύ ενώ προέβλεψε ότι ο Ζάεφ δεν θα καταφέρει να περάσει τη Συμφωνία των Πρεσπών από το κοινοβούλιο του.

Όπως είπε ο κ. Κατσίκης, ο Ζάεφ έχει πλέον πρόβλημα, γιατί είναι φανερό πως οι πολίτες των Σκοπίων δεν συμφωνούν με τους χειρισμούς του.

Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ προέβλεψε ότι ο Ζάεφ δεν θα καταφέρει να περάσει τη Συμφωνία των Πρεσπών από το κοινοβούλιο του.

Ο κ. Κατσίκης επανέλαβε ότι σε αφορά τους ΑΝΕΛ, η Συμφωνία των Πρεσπών, είναι κάκιστη και επέμεινε ότι η θέση του κόμματος του παραμένει σταθερή και σε περίπτωση που η Συμφωνία των Πρεσπών έρθει στην ελληνική Βουλή, οι ΑΝ.ΕΛ θα αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους από την Κυβέρνηση πριν έρθει σε αυτή η συμφωνία ώστε να μην υπάρχει το ενδεχόμενο να περάσει με ψήφους άλλων κομμάτων ή ανεξάρτητων βουλευτών.

Ερωτηθείς για το αν αύριο κατά τη συνεδρίαση της Κ.Ο του κόμματος ο κ. Καμμένος θα ζητήσει από τον κ. Παπαχριστόπουλο να ξεκαθαρίσει τη θέση του για το Σκοπιανό και σε περίπτωση που η θέση του είναι διαφορετική από αυτή των ΑΝ.ΕΛ να παραδώσει την έδρα του, απάντησε ότι δεν έχει ούτε αυτή την πληροφόρηση, αλλά ούτε αυτή την αίσθηση.

Φωτογραφία intime news