Κ. Καραμανλής: Κυβερνητική ολιγωρία και στις πλημμύρες της Θεσσαλονίκης

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018, 19:33
-A +A
Κ. Καραμανλής: Κυβερνητική ολιγωρία και στις πλημμύρες της Θεσσαλονίκης

«Για ακόμη μια φορά η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιβεβαίωσε τα αργά αντανακλαστικά της στην αντιμετώπιση εκτάκτων καιρικών φαινομένων» σημειώνει σε δήλωσή του ο αρμόδιος τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής, σχολιάζοντας τα προβλήματα που προκάλεσε η σημερινή κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον Κ. Καραμανλή, «όπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις -στη Μάνδρα Αττικής, την Ήπειρο, τα Ιόνια νησιά και αλλού- έτσι και σήμερα στη Θεσσαλονίκη, οι αρμόδιες υπηρεσίες ολιγώρησαν και τα κυβερνητικά μέτρα αντιμετώπισης της κρίσης αποδείχθηκαν απολύτως ανεπαρκή.

«Είμαστε βέβαιοι πως η Κυβέρνηση -κατά την προσφιλή της τακτική- θα προσπαθήσει να μεταθέσει τις δικές της ευθύνες σε άλλους», επισημαίνει ο κ. Καραμανλής, προσθέτοντας ότι «καλό, όμως, θα ήταν να μας ενημερώσει παράλληλα και για τα δικά της πεπραγμένα τα τελευταία 3 χρόνια. Και συγκεκριμένα να μας πει αν υπάρχει αντιπλημμυρικός σχεδιασμός, πόσα έργα έχει δημοπρατήσει και πόσα έχει συμβασιοποιήσει».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη 11/12/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα