Κ. Δέρβος: Η υποψηφιότητα του Π. Κόκκαλη δείχνει τη σχέση του κ. Τσίπρα με τη διαπλοκή

Κ. Δέρβος: Η υποψηφιότητα του Π. Κόκκαλη δείχνει τη σχέση του κ. Τσίπρα με τη διαπλοκή

«Ο πόλεμος του ΣΥΡΙΖΑ με τη διαφθορά είναι πλέον ορατός, μετά την ενσωμάτωση του Πέτρου Κόκκαλη στο Ευρωψηφοδέλτιο. Η κατατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώνεται με τον πιο χυδαίο τρόπο, αφού η υποψηφιότητα του κ. Κόκκαλη ρίχνει τις μάσκες και δείχνει πόσο καλή είναι η σχέση του κ. Τσίπρα με τη διαπλοκή», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Κώστας Δέρβος σε συνέντευξή του στον Alpha.

Σχολιάζοντας την τελικά αποσυρθείσα υποψηφιότητα της Μυρσίνης Λοΐζου, ανέφερε πώς «η κ. ΛοΪζου έπαιρνε τη σύνταξη της μητέρας της και ο κ. Τσίπρας τη σύνταξη όλων των συνταξιούχων, γεγονός που δείχνει ότι ταιριάζουν σε συνέπεια».

Ο κ. Δέρβος απευθυνόμενος στον κ. Δανέλλη τόνισε ότι «το δήθεν "νέο" που προσπαθεί να παρουσιάσει δεν είναι πραγματικότητα, καθώς αντί να μάχεται τη διαπλοκή συντάσσεται με το κόμμα που την προάγει». Επιπλέον ευχήθηκε στον κ. Δανέλλη καλή επιτυχία στις Ευρωεκλογές, «για να μην πάει τσάμπα η ντροπιαστική τροπολογία που έγινε χάρη του ιδίου και της κ. Κουντουρά κατά τα λόγια του ιδίου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία intime news