Κ. Χατζηδάκης: Ο Αλ. Τσίπρας επιβραβεύει τη στάση του Π. Πολάκη

Κ. Χατζηδάκης: Ο Αλ. Τσίπρας επιβραβεύει τη στάση του Π. Πολάκη

Σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για τη στήριξη που παρείχε στον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη μέσω και της κοινής τους εμφάνισης στο Ρέθυμνο, άσκησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης.

«Νομίζω ότι ο κ. Τσίπρας όχι απλώς ανέχεται τον κ. Πολάκη, όχι απλώς καλύπτει τον κ. Πολάκη, υπογραμμίζει τη σχέση του και τη φιλία μαζί του», σημείωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα Radio 104.6.

«Στον κ. Τσίπρα μπορούμε να καταλογίσουμε διάφορα, αλλά όχι ότι δεν έχει την απαιτούμενη πολιτική εξυπνάδα. Όλα αυτά τα αντιλαμβάνεται πολύ καλά. Προφανώς, με διαφορετικούς τρόπους, θέλει να μας υπογραμμίσει ο κ. Τσίπρας την ταύτισή του με τον κ. Πολάκη και με το ακροατήριο του κ. Πολάκη. Αλλά τελικώς γίνεται ο ίδιος Πρωθυπουργός του κ. Πολάκη και περιορίζει τον εαυτό του σ' αυτό το ακροατήριο. Δεν μπορεί να είναι "πρωθυπουργός των πολλών" και κυρίως δεν μπορεί να είναι πρωθυπουργός που εκφράζει, αυτό που ακούγαμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ένα διαφορετικό ύφος, το νέο, το καινούργιο κ.λ.π.», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Σχολιάζοντας την κοινή φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα και του Παύλου Πολάκη σχολίασε χαρακτηριστικά: «Και εμένα με εξέπληξε αυτή η φωτογραφία του κ. Τσίπρα με τον κ. Πολάκη, παρότι έχουν ξαναπάει στο Ροδάκινο. Αλλά σε αυτή τη συγκυρία που γίνεται όλος αυτός ο ντόρος για τον κ. Κυμπουρόπουλο, που ο Πολάκης έχει κάνει αυτή τη δήλωση, έχει ξεσηκωθεί όλος ο κόσμος και ο μισός Σύριζα, δεν μπορείς να φωτογραφίζεσαι. Ξέρεις ότι τον επιβραβεύεις έτσι».