«Ρελάνς» του ΠΑΣΟΚ με πρόταση για εξεταστική στην Υγεία που συμπεριλαμβάνει και την περίοδο Πολάκη

«Ρελάνς» του ΠΑΣΟΚ με πρόταση για εξεταστική στην Υγεία που συμπεριλαμβάνει και την περίοδο Πολάκη

Τον Παύλο Πολάκη βάζει στο στόχαστρό του το ΠΑΣΟΚ και προτείνει την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία, όχι μέχρι το 2014 (που κατέθεσαν οι βουλευτές της πλειοψηφίας) αλλά μέχρι σήμερα.

«Είναι πολιτικά και θεσμικά απαράδεκτο η πλειοψηφία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να αποκλείει από την εξέταση τη δική της περίοδο 2015-2017, όταν έχουν ήδη επισημανθεί, μεταξύ άλλων, θέματα όπως η παράνομη παράλειψη τιμολόγησης φαρμάκων το 2015 ή τα όσα συνέβησαν με τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας που έμειναν χωρίς προσωπικό, ενώ οι θάνατοι από τη γρίπη αυξάνονταν», τονίζεται στην ανακοίνωση του κόμματος.

Παράλληλα, η Δημοκρατική Συμπαράταξη απευθύνει κάλεσμα για συνυπογραφή της πρότασης σε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις, με στόχο ως φαίνεται να απομονώσει πλήρως την κυβέρνηση.

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης καλεί  τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες του δημοκρατικού τόξου αλλά και κάθε ανεξάρτητο βουλευτή να συνυπογράψουν την πρότασή της. Διαφάνεια παντού, όλα στο φώς», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος. 

Αλέξανδρος Διαμάντης