«Ψάχνεται» η Κ. Παπακώστα - Συναντήθηκε με τον Β. Λεβέντη 

«Ψάχνεται» η Κ. Παπακώστα - Συναντήθηκε με τον Β. Λεβέντη 

«Ψάχνεται» η ανεξάρτητη βουλευτής, Κατερίνα Παπακώστα, η οποία μετά το ατόπημα να ζητήσει τη δημιουργία Κοινοβουλευτικής Ομάδας με τον Κ. Μπαρμπαρούση, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη.

Η κυρία Παπακώστα, βρέθηκε το μεσημέρι στο γραφείο του κ. Λεβέντη στη Βουλή, με τον οποίο τα είπαν για αρκετή ώρα. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αν το ραντεβού σημαίνει κάτι εκείνη απάντησε ότι «ο διάλογος δεν έβλαψε ποτέ κανέναν». Η ίδια, πάντως, δεν αποκάλυψε τις προθέσεις της, αν δηλαδή σκέφτεται να πορευτεί με τον Β. Λεβέντη, ή απλά βολιδοσκοπεί την ένταξή της σε κάποια κοινοβουλευτική ομάδα.

Άφησε, δε, ανοικτό το ενδεχόμενο να συναντηθεί και με άλλους πολιτικούς αρχηγούς, καθώς είπε ότι θα «υπάρξει και συνέχεια».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες ζήτησε με επιστολή της προς τον Ν. Βούτση τη δημιουργία Κοινοβουλευτικής Ομάδας, μαζί με τους προερχόμενους από την Χρυσή Αυγής και δη τον Κ. Μπαρμπαρούση ο οποίος διεγράφη για να μην έχει νομικές συνέπειες το κόμμα από το παραλήρημά του όπου καλούσε σε πραξικόπημα.

Η πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατία αιτήθηκε να προχωρήσουν οι σχετικές διαδικασίες, αφού το όριο των 10 βουλευτών που θέτει ο Κανονισμός της Βουλής έχει εκπληρωθεί. Ωστόσο επειδή ο Κανονισμός της Βουλής προβλέπει πως θα πρέπει να συμφωνήσουν και οι «δέκα», τελικά η πρότασή της έπεσε στο κενό. Μολονότι εμφανιζόταν σίγουρη ότι άπαντες θα πουν το πολυπόθητο -για την ίδια- «ναι», ο Χάρης Θεοχάρης  και ο Δ. Καμμένος της χάλασε τα σχέδια.

Αλέξανδρος Διαμάντης