Ο Δ. Καμμένος ζητά ο ορισμός των ανεξάρτητων να γίνει δια κληρώσεως και όχι αυθαίρετα

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019, 11:37
-A +A
Ο Δ. Καμμένος ζητά ο ορισμός των ανεξάρτητων να γίνει δια κληρώσεως και όχι αυθαίρετα

Επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, να προστεθούν οι επιπλέον ανεξάρτητοι βουλευτές στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας, δια κληρώσεως ή με ορισμό από την πλειοψηφία των ίδιων και όχι «αυθαίρετα», απέστειλε ο Δημήτρης Καμμένος.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Καμμένος στην επιστολή του αναφέρεται σε πληροφορίες που θέλουν τον Σπύρο Δανέλλη να παραμένει στην Επιτροπή που θα επεξεργαστεί τη Συμφωνία των Πρεσπών πριν εισαχθεί στην Ολομέλεια, ενώ προειδοποιεί τον πρόεδρο της Βουλής να μην προχωρήσει σε «αυθαίρετες» αποφάσεις για την εκπροσώπηση των ανεξάρτητων βουλευτών σε αυτή.

Όπως υποστηρίζει, ο Δημήτρης Καμμένος, μετά τη διάλυση της Κ.Ο. του Ποταμιού κατόπιν της οποίας όλοι οι βουλευτές του θεωρούνται ανεξάρτητοι ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό τους στους 15, οι ανεξάρτητοι βουλευτές δικαιούνται βάσει ποσόστωσης να προσθέσουν άλλα 2 άτομα – εκτός από τον ίδιο - ως μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας.

Σημειώνεται πως το θέμα θα τεθεί στη Διάσκεψη των Προέδρων στις 12, ενώ ο κ. Καμμένος έχει έρθει ήδη σε επαφή με άλλους ανεξάρτητους βουλευτές, προκειμένου στη Διάσκεψη των Προέδρων στις 12.00 να ζητήσουν την επιλογή των δύο νέων μελών δια κληρώσεως ή με ορισμό από την πλειοψηφία των ανεξάρτητων βουλευτών, ώστε αυτά να μην οριστούν από τον κ. Βούτση.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη 23/10/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα