«Αδειάζει» Πολάκη και ο Χαρίτσης: «Να είμαστε πιο σοβαροί στις τοποθετήσεις μας»

«Αδειάζει» Πολάκη και ο Χαρίτσης: «Να είμαστε πιο σοβαροί στις τοποθετήσεις μας»

Με τη φράση ότι πρέπει «να είμαστε πιο μετρημένοι, πολιτικοί και σοβαροί στις τοποθετήσεις μας», άφησε αιχμές κατά του Παύλου Πολάκη ο υπουργός Εσωτερικών, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια συνέντευξης για την αήθη επίθεση του αναπληρωτή υπουργό Υγείας κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

Χαρακτηριστικά, με αφορμή το πρόσφατο επίμαχο σχόλιο του κ. Πολάκη, ο κ. Χαρίτσης συνέστησε στα στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ την ανάγκη «να μας διακρίνει μεγαλύτερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα απέναντι στην ευθύνη που έχουμε αναλάβει στο συλλογικό εγχείρημα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ» και πρόσθεσε: «Δεν πολιτεύεται ο καθένας μόνος του. Άρα να είμαστε πιο μετρημένοι, πολιτικοί και σοβαροί στις τοποθετήσεις μας».

Εν συνεχεία επανέλαβε τις κυβερνητικές ανακοινώσεις για πρόσθετα μέτρα που θα ληφθούν μετά το Πάσχα και έκανε λόγο για ιεράρχηση αναγκών που θα  εστιάσουν «εκεί όπου οι παρεμβάσεις θα έχουν το μεγαλύτερο αποτέλεσμα». Παράλληλα άσκησε κριτική στο πρόγραμμα της ΝΔ αποκαλώντας το παρωχημένο, ενώ σχολιάζοντας τη στάση του ΚΙΝΑΛ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι βρίσκεται σε αναντιστοιχία με τη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των προοδευτικών πολιτών της χώρας και υποστήριξε πως «πρόκειται για σφάλμα ιστορικών διαστάσεων που θα το πληρώσει».