«Άλλο κρατική TV και  άλλο… Παππική TV». Απίστευτες εκφράσεις στην Π.Γ του ΣΥΡΙΖΑ

«Άλλο κρατική TV και άλλο… Παππική TV». Απίστευτες εκφράσεις στην Π.Γ του ΣΥΡΙΖΑ

Απίστευτες εκφράσεις ακούστηκαν στην Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ, όπου αποφασίστηκε η αποπομπή της διοίκησης της ΕΡΤ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»

Ο υπουργός, αρμόδιος για την ΕΡΤ, βρέθηκε στο επίκεντρο σκληρής κριτικής στην κρυφή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία κατά τρόπο που δεν συνάδει με την ομαλή λειτουργία του κράτους, λήφθηκαν οι αποφάσεις για το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» που κυκλοφορεί σήμα ειπώθηκαν σκληρές εκφράσεις με κορυφαία τη φράση στελέχους της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ που υποστήριξε ότι: Άλλο κρατική TV ΚΑΙ άλλο… Παππική TV, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να δειξει τον τρόπο με τον οποίο ο Νίκος Παππάς παρεμβαίνει στη λειτουργία της ΕΡΤ.

Τα όσα ειπώθηκαν σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της εφημερίδας ανάγκασαν τον Πρωθυπουργό να δηλώσει προς όλους ότι δεν θα ανεχτεί την ύπαρξη διαρροών καθώς και ότι αν αυτό συμβεί θα τις χρεώσει στον καθένα προσωπικά.

Εν τούτοις οι πληροφορίες διέρρευσαν και βάσει των όσων αποκαλύπτονται ήταν ιδιαίτερα σκληρές. Πέραν της Παππικής tv, ειπώθηκε ακόμη ότι η ΕΡΤ καλεί «μόνο τους φίλους του Νίκου Παππά», το παραγόμενο αντικείμενο είναι χαμηλής ποιότητας, ενώ δεν παρέλειψαν να κάνουν λόγο για παραδιοίκηση και παράδοση της ΕΡΤ στον συνδικαλιστή Καλφαγιάννη.

Φράσεις που είχε χρησιμοποιήσει πρόσφατα και ο Νίκος Φίλης που σημειωτέον είναι εκ των μελών της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Βέβαια ακούστηκε και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν ελέγχει καμία τηλεόραση» κάτι που αναδεικνύει και τον τρόπο σκέψης του κυβερνώντος κόμματος.