Ηχηρή παρέμβαση Σαμαρά για το σκοπιανό

Ηχηρή παρέμβαση Σαμαρά για το σκοπιανό

Του Γιάννη Τρουπή

Εφόλης της ύλης παρέμβαση θα κάνει τις επόμενες ώρες ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Σύμφωνα με πληροφορίες του liberal.gr ο κ.Σαμαράς στις 11.30 το πρωί της Κυριακής θα μιλήσει σε εκδήλωση στην Καβάλα και αναμένεται να μιλήσει “για όλους και για όλα”.

Ο πρώην πρωθυπουργός θα αναφερθεί στα ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας και σύμφωνα με πληροφορίες του liberal.gr θα στείλει πολλά και ενδιαφέροντα μηνύματα εντός και εκτός ΝΔ.

Όπως πληροφορούμαστε, ο πρώην πρωθυπουργός θα διατυπώσει για μία ακόμα φορά την πλήρη στήριξή του στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ θα απευθύνει μήνυμα ενότητας και συστράτευσης της παράταξης ενόψει των εθνικών εκλογών, για τις οποίες θα δηλώσει βέβαιος πως η ΝΔ θα κυριαρχήσει.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του πρώην πρωθυπουργού για τις εξελίξεις στο σκοπιανό, θέμα στο οποίο θα αναφερθεί αναλυτικά. Καλά πληροφορημένες πηγές επιμένουν πως ο κ.Σαμαράς θα αναφερθεί και στο τι έχει γίνει μέχρι σήμερα αλλά και για το ποιες θα πρέπει να είναι οι επόμενες κινήσεις γύρω από το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
Από την ομιλία δε θα λείψουν και οι αναφορές στην οικονομία.

Ο κ .Σαμαράς βρίσκεται ήδη στην Καβάλα, η επιλογή της οποίας μόνο τυχαία δεν είναι μια και αποτελεί μία τις πόλεις που βρίσκονται στην καρδιά της Ανατολικής Μακεδονίας.