Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019, 13:28
Τελευταία ενημέρωση: 13:34

-A +A

Η Μ. Χρυσοβελώνη «αδειάζει» τον Π. Καμμένο: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φύγω από την κυβέρνηση

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019, 13:28
Τελευταία ενημέρωση: 13:34
Η Μ. Χρυσοβελώνη «αδειάζει» τον Π. Καμμένο: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φύγω από την κυβέρνηση
-A +A

Την πρόθεσή της να στηρίξει τη Συμφωνία των Πρεσπών, εφόσον είναι πράγματι προς το συμφέρον της χώρας, εξέφρασε η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κανένας λόγος «να φύγω από τη θέση μου και να δημιουργήσω προβλήματα στην κυβέρνηση». 

Μιλώντας στον Real FM, η κα Χρυσοβελώνη ανέφερε πως δεν έχει κληθεί να συμμετάσχει στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ την Τετάρτη, κάτι που ωστόσο μπορεί να δικαιολογείται με την έννοια ότι συνεδριάζει η κοινοβουλευτική ομάδα και εκείνη δεν είναι βουλευτής.

«Δεν ξέρω και ποια είναι η ατζέντα της συγκεκριμένης συνάντησης και τι θα συζητηθεί», είπε χαρακτηριστικά. 

Ερωτηθείσα εάν έχει συζητήσει με τον κ. Καμμένο για το ενδεχόμενο αποχώρησης από την κυβέρνηση, η υφυπουργός Εσωτερικών απάντησε: «Όχι δεν έχω μιλήσει και μάλιστα ακριβώς επειδή δεν μπορούσα να μιλήσω μαζί του, του έστειλα κάποιο email γιατί κάποια στιγμή θα πρέπει να ακούσει και τη δική μου άποψη γύρω από το συγκεκριμένο θέμα, η οποία είναι ξεκάθαρη». 

«Θέλω να μελετήσω το κείμενο της συγκεκριμένης συμφωνίας και στη συνέχεια και εγώ θα πάρω τις αποφάσεις μου, όπως και καθένας από εμάς. Αυτό που εγώ έχω να πω και που πραγματικά εύχομαι είναι το έργο αυτής της κυβέρνησης πρέπει να συνεχιστεί και πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τη λήξη της τετραετίας και βεβαίως να δοθεί και άλλη μία τετραετία σε αυτή την κυβέρνηση». 

«Τι σημαίνει ότι ο κ. Καμμένος θα αποσύρει τους βουλευτές; Οι βουλευτές δεν είναι αντικείμενα ούτε βαλίτσες για να τις αποσύρουμε και να τις απομακρύνουμε. Ο κάθε βουλευτής και ο κάθε υπουργός αποφασίζει κατά συνείδηση. Και εάν έχει πράξει σωστά ή λάθος θα κριθεί στην πορεία και θα αναλάβει την ευθύνης της όποιας επιλογής του... Σαφέστατα υπάρχει η αντίθεση των ΑΝΕΛ για να συμπεριληφθεί το όνομα Μακεδονία στην ονομασία, δεν είναι όμως μόνο αυτό, είναι πολλά άλλα πράγματα τα οποία πρέπει να υπάρχουν μέσα στη συμφωνία. Για αυτό θεωρώ εγώ προσωπικά, ότι καλό είναι η συμφωνία αυτή να αξιολογηθεί στο σύνολό της και τότε μόνο θα μπορεί κανείς να κρίνει εάν αυτή η συμφωνία είναι προς το συμφέρον ή όχι της χώρας», ανέφερε η υφυπουργός Εσωτερικών.

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα