Η Λίνα Νικολοπούλου απαντά στον Παύλο Πολάκη: «Θα μιλήσουν τα δικαστήρια»

Η Λίνα Νικολοπούλου απαντά στον Παύλο Πολάκη: «Θα μιλήσουν τα δικαστήρια»

Τη σφοδρή αντίδραση της Λίνας Νικολοπούλου, διευθύνουσας συμβούλου της Mindwork προκάλεσαν οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη χθες στη Βουλή, με τον υπουργό να απειλεί ακόμα και με φυλακίσεις πολιτικών αντιπάλων. «Θα μιλήσουν τα δικαστήρια», διαμήνυσε η Λ. Νικολοπούλου.

Σε δήλωσή της, η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα έκανε λόγο για επανειλημμένες προσπάθειες του Π. Πολάκη να την συκοφαντήσει και αναρωτήθηκε κατά πόσο θα δεχτεί ο υπουργός να αρθεί η ασυλία του ώστε να παρευρεθεί στο δικαστήριο ή αν θα κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική του ιδιότητα.

Υπενθυμίζεται πως χτες, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης προειδοποίησε τους πολιτικούς του αντιπάλους με φυλακίσεις, ενώ επιτέθηκε κατά πάντων με αφορμή τις τροπολογίες που κατέθεσαν το Ποτάμι και ο Ανδρέας Λοβέρδος για την κατάργηση της διάταξης που προβλέπει την εφαρμογή του αυτοφώρου και για τα αδικήματα περί Τύπου.

«Επειδή πήγαν στο Α.Τ. οι δημοσιογράφοι του «Φ» και ο Θ. Μαυρίδης και άλλοι σηκώθηκε επανάσταση» δήλωσε χτες από τη Βουλή και επιχείρησε να συνδέσει την περίπτωση της μήνυσης ενός υπουργού κατά ενός Μέσου Ενημέρωσης με άλλες περιπτώσεις μηνύσεων κατά δημοσιογράφων από ιδιώτες και άσκησε σκληρή κριτική διότι, όπως ανέφερε, δεν είδε την ίδια επανάσταση όταν η Λ. Νικολακοπούλου είχε καταθέσει μήνυση κατά του Βαξεβάνη.

Αναλυτικά η δήλωση της Λ. Νικολοπούλου:

«Ο Παύλος Πολάκης καταφέρθηκε για μια ακόμη φορά εναντίον μου με τα γνωστά ψεύδη και τις συκοφαντίες που τον οδηγούν στο δικαστήριο... Αναρωτιέμαι, ο Παύλος Πολάκης θα ζητήσει να αρθεί η ασυλία του, ώστε να έχει την ευκαιρία να αποδείξει τα λεγόμενά του στο δικαστήριο; Ή μήπως θα κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική ασυλία και θα αφήσει να συρθούν στα δικαστήρια για παράβαση καθήκοντος, κατάχρηση εξουσίας και απιστία στην υπηρεσία οι δημόσιοι υπάλληλοι που τον υπάκουσαν; Για τον κύριο Πολάκη, ας πάνε στην πυρά οι δημόσιοι υπάλληλοι... τη δουλίτσα μας να κάνουμε. Ρίξε λάσπη και κάτι θα μείνει. Θα μιλήσουν τα δικαστήρια...».

Διαβάστε ακόμη: 

- Ο Πολάκης προαναγγέλλει φυλακίσεις πολιτικών αντιπάλων