Η διαμνημόνευση Καμμένου στον Πούτιν

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018, 11:41
-A +A
Η διαμνημόνευση Καμμένου στον Πούτιν

Πέρα και από τον σουρεαλισμό κινούνται στη συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τους Κοτζιά και Καμμένο να μαζεύουν όλο το χαρτί!

Ο υπουργός Εξωτερικών απέλασε δύο Ρώσους διπλωμάτες ως κατασκόπους που δήθεν ήθελαν να του χαλάσουν τη συμφωνία για το Σκοπιανό. Και ο Πάνος Καμμένος χθες απένειμε με απόφαση του ΣΑΓΕ, κατόπιν εισηγήσεως «εμού του ιδίου» υπουργού Εθνικής Άμυνας τη Διαμνημόνευση Αστέρα Αξίας και Τιμής στον ακόλουθο Άμυνας της Ρωσίας στην Ελλάδα, υποστράτηγο Γκενάντι Μοζάεφ, του οποίου ολοκληρώθηκε η θητεία.

Στη... σεμνή τελετή απονομής της Διαμνημόνευσης παρέστη σύσσωμη η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Εδώ ολόκληρος Τραμπ υπέβαλε τα διαπιστευτήρια του στον Βλαδίμηρο τον Μέγα προκαλώντας τρικυμία στις ΗΠΑ, να μη στείλει και ο Πάνος Καμμένος ένα σήμα ότι είναι αιώνια πιστός στις φιλίες του; Αυτό που έκανε ακόμη περισσότερη εντύπωση από την τελετή στο Πεντάγωνο ήταν ότι δίπλα στον υπουργό Άμυνας στεκόταν και ο ισχυρός άνδρας της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα. Πληροφορίες λένε ότι κυκλοφορεί στα «μέρη» μας τα τελευταία 12 χρόνια και μοιράζεται μια σχέση εμπιστοσύνης με τον Πάνο Καμμένο. 

Και εκεί που ο ΥΠΕΘΑ έκανε όλα αυτά τα σπουδαία για να μη χαλάσει η ελληνορωσική φιλία, ήρθε ο Νίκος Κοτζιάς και ξανακλότσησε την καρδάρα. Απαντώντας δήθεν στην εκπρόσωπο του ρωσικού ΥΠΕΞ Μαρία Ζαχάροβα, κατακεραύνωσε τη Μόσχα για ασέβεια προς την Ελλάδα και έλλειψη κατανόησης του σύγχρονου κόσμου στον οποίο τα κράτη, ανεξαρτήτως μεγέθους, έχουν αυτοτέλεια και μπορούν να ασκήσουν ανεξάρτητη, πολυδιάστατη και δημοκρατική εξωτερική πολιτική. Το παιχνιδάκι Κοτζιά - Καμμένου μπορεί να κάψει τη γούνα της χώρας. 

* Το άρθρο δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Φιλελεύθερος

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα 27/05/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα