Η Χρυσοβελώνη καλεί τον Καμμένο να κάνει «κωλοτούμπα» στη Συμφωνία των Πρεσπών

Η Χρυσοβελώνη καλεί τον Καμμένο να κάνει «κωλοτούμπα» στη Συμφωνία των Πρεσπών

Του Αλέξανδρου Διαμάντη

Σε… κωλοτούμπα κάλεσε τους Ανεξάρτητους Έλληνες σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής. Μάλιστα, έδωσε ως παράδειγμα την αναδίπλωση του 2015 όταν ο Πάνος Καμμένος υπερψήφισε το Μνημόνιο που έφερε τότε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Υπενθυμίζω ότι στην ψηφοφορία του 2015 οι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ άλλαξαν ρότα και ψήφισαν ένα Μνημόνιο. Όταν μιλάμε με φανατισμό και κόκκινες γραμμές δεν διαμορφώνουμε ασφαλή τρόπο πολιτικής τοποθέτησης» είπε, προσθέτοντας ότι υπουργοί και υφυπουργοί δεν είναι αντικείμενα και βαλίτσες να μεταφέρονται όπως όπως!

«Η συμμετοχή σε μια κυβέρνηση δεν είναι σαν το ποδόσφαιρο να φεύγεις αν χάνεις με ένα σύνθημα μαζικά. Δεν είναι εταιρεία για να αποχωρείς όταν η εταιρεία δεν πάει καλά Είναι θεσμική υπόθεση και πρέπει κανείς να τη διεκπεραιώσει έως τέλους», προσέθεσε η κυρία Χρυσοβελώνη, ισχυριζόμενη μάλιστα ότι για πρώτη φορά ανοίγεται για χώρα μία προοπτική μετά έξοδο από Μνημόνια τον Αύγουστο.

Πάντως, κατά την ίδια θα πρέπει πρώτα να διαβάσουμε τελικά κείμενα συμφωνίας και μετά να ληφθούν αποφάσεις με ψυχραιμία. «Το καλοκαίρι 2015 ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ άλλαξαν ρότα και ψήφισαν Μνημόνιο, σε κορυφαίες στιγμές ο φανατισμός και οι κόκκινες γραμμές δεν είναι ασφαλής τοποθέτηση», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία intime news