Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018, 19:05

-A +A

Γρ. Ψαριανός: Τα πρακτικά θα εξαφανιστούν όπως και ο Κασόγκι από το προξενείο

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018, 19:05
Γρ. Ψαριανός: Τα πρακτικά θα εξαφανιστούν όπως και ο Κασόγκι από το προξενείο
-A +A

Την βεβαιότητα του ότι τα πρακτικά του υπουργικού συμβουλίου με την κόντρα Κοτζιά - Καμμένου όχι μόνο δεν θα δημοσιοποιηθούν αλλά και θα εξαφανιστούν εξέφρασε ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό  ΘΕΜΑ 104,6.

«Τα πρακτικά του υπουργικού Συμβουλίου θα εξαφανιστούν όπως και ο Κασόγκι από το προξενείο της Σαουδικής Αραβίας». «Θα κοπούν με πριονάκι και θα τα ρίξουν απέναντι στον βασιλικό κήπο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γρ. Ψαριανός και υποστήριξε ότι η πολιτική κατάσταση που έχουν δημιουργήσει οι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι πλέον «βρωμερή και δυσώδης».

Παράλληλα, ο βουλευτής του Ποταμιού εξέφρασε την βεβαιότητα του ότι η προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου σχετίζεται άμεσα με τις οδηγίες Πολάκη για τις φυλακίσεις των πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός έκανε σαφή επίσης την έκπληξη του για την στάση που κράτησε το Ποτάμι στο θέμα της προφυλάκισης του Γιάννου Παπαντωνίου και την άποψη του Στ. Θεοδωράκη ότι πρέπει να αναλάβει ο Κώστας Σημίτης την πολιτική ευθύνη.

«Ήταν ατυχής και άστοχη η ανακοίνωση του Ποταμιού» επεσήμανε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι «η προφυλάκιση του, τρεις ημέρες μετά την προαναγγελία του Παύλου Πολάκη ότι αν τους βάλουμε φυλακή θα πάρουμε τις εκλογές, είναι τι κάνει νιάου - νιάου στα κεραμίδια».

Ο βουλευτής του Ποταμιού σημείωσε μάλιστα ότι «η Δικαιοσύνη σε κάποιες πλευρές της είναι υποκινούμενη, δεν είναι τόσο ανεξάρτητη όσο φαίνεται, εκτελεί εντολές κατά παραγγελία και ίσως κάποιοι ανακριτές και εισαγγελείς να εκβιάζονται ή να φοβούνται»!

Ο Γρηγόρης Ψαριανός μίλησε μάλιστα και για ένα χοντρό βιασμό της λειτουργίας της Δημοκρατίας αναφερόμενος στις δηλώσεις Πολάκη και την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου.

Σε ότι αφορά την κόντρα Κοτζιά - Καμμένου δήλωσε ότι τίποτα δεν είναι λήξαν, και ότι από τώρα μέχρι τις εκλογές θα υπάρξει μεγάλη αναταραχή. «Αν μετά τις εκλογές οι ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ βρεθούν και εκτός πολιτικού παιχνιδιού τότε θα υπάρξει μεγάλο ξεκατίνιασμα μεταξύ τους. Έχουν γίνει τέρατα και θα αρχίσει να δίνει ο ένας τον άλλον...».

Για τα πρακτικά του υπουργικού Συμβουλίου εκτίμησε ευθέως ότι «θα εξαφανιστούν όπως και ο Κασόγκι από το προξενείο της Σαουδικής Αραβίας».

«Θα κοπούν με πριονάκι και θα τα ρίξουν απέναντι στον βασιλικό κήπο» πρόσθεσε χαρακτηριστικά και υποστήριξε ότι η πολιτική κατάσταση είναι πλέον βρωμερή και δυσώδης.

Φωτογραφία intime news

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα