Γρ. Ψαριανός: Να δηλώσει το Ποτάμι ότι θα στηρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Γρ. Ψαριανός: Να δηλώσει το Ποτάμι ότι θα στηρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Την ξεκάθαρη θέση του υπέρ της στροφής του Ποταμιού προς τη Νέα Δημοκρατία εξέφρασε ο βουλευτής του κόμματος, Γρηγόρης Ψαριανός.

«Θα ήθελα να διακηρύξουμε ότι θα στηρίξουμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Θα ήθελα να διακηρύξουμε ότι θα στηρίξουμε την κυβέρνηση του πρώτου κόμματος, αρκεί να αποδεχτεί να ενσωματώσει πέντε από τις δέκα προτάσεις μας», τόνισε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6».

Ο Γρηγόρης Ψαριανός υποστήριξε πάντως ότι ορισμένοι βουλευτές του Ποταμιού έχουν έρθει σε συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ωστόσο να τους κατονομάσει.

«Κάποιοι έχουν συμφωνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχουν δυο βουλευτές του Ποταμιού που έχουν συμφωνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορώ να πω ονόματα, δεν θέλω να "δώσω" κανέναν, αλλά είναι γεγονός», ανέφερε συγκεκριμένα.

Όπως διευκρίνισε ο ίδιος, «έξι είμαστε στο Ποτάμι και δυο Ευρωβουλευτές, οκτώ. Ο Δανέλλης το έχει πει ξεκάθαρα, αν φύγουν οι ΑΝΕΛ, πρέπει να βάλουμε πλάτη. Εγώ με αυτό διαφωνώ κάθετα».

Από την πλευρά του ο Γρ. Ψαριανός τόνισε πως «μέχρι τις εκλογές την μάχη θα την δίνω από το Ποτάμι, δεν έχω αποχωρίσει και δεν θα αποχωρίσω», ζητώντας όμως «να ξεκαθαρίσουμε αν υπάρχει συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ και να διατηρούμε την πίστη μας σε αυτό που ξεκινήσαμε να κάνουμε, ένα ανεξάρτητο μεσαίο μεταρρυθμιστικό χώρο».

Σημειώνεται ακόμα ότι νωρίτερα, μιλώντας στο κανάλι Epsilon, άσκησε έντονη κριτική στον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη. «Τo Ποτάμι έχει ένα σοβαρό πρόβλημα στρατηγικής», ανέφερε λέγοντας ότι ο Στ. Θεοδωράκης έχει κάνει πολλά λάθη.

«Όταν κοιτάς λίγο προς τα εδώ και λίγο προς τα εκεί... υπάρχει πρόβλημα» είπε και διευκρίνισε πως «το μεγαλύτερο λάθος σε αυτή τη διαδικασία είναι η εντύπωση που δίναμε στον κόσμο ότι πλευρίζαμε την λογική των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και ότι αφήναμε την εντύπωση ότι θα αντικαταστήσουμε τον Καμμένο».

«Πίστευαν θα φύγει ο Καμμένος, να έρθει... ο ψημένος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

- Στ. Θεοδωράκης: Δεν έχω σκοπό να πουληθώ δεξιά ή αριστερά για μια έδρα