Γ. Κουμουτσάκος: Στήνουν σκηνικό λασπομαχίας και διχασμού ενόψει της Τρίτης

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016, 16:13 - Τελευταία ενημέρωση: 16:30
-A +A
Γ. Κουμουτσάκος: Στήνουν σκηνικό λασπομαχίας και διχασμού ενόψει της Τρίτης

Για "δόλια παραποίηση" συνομιλιών εκλεγμένου βουλευτή με δημοσιογράφο κατηγορεί την  κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος σχετικά με την δήλωσή της με την οποία τον καλούσε να δώσει εξηγήσεις για δημοσίευμα με αποσπάσματα τηλεφωνικής του συνομιλίας με τον Τάκη Μουσσά, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της ΕΥΔΑΠ.     

Στην δήλωσή του ο κ. Κουμουτσάκος αναφερει ειδικόιτερα ότι:«Στην εποχή της Κυβέρνησης που καταστρέφει τη χώρα, τρέχουσες συνομιλίες μεταξύ εκλεγμένου βουλευτή - Εκπροσώπου Τύπου πολιτικού Κόμματος και δημοσιογράφου, που γίνονται σε ανύποπτο χρόνο και δεν έχουν την παραμικρή σχέση με υπόθεση που απασχολεί τη Δικαιοσύνη, καταγράφονται από κρατικές υπηρεσίες, δημοσιοποιούνται και μετά παραποιούνται δολίως από την Κυβερνητική Εκπρόσωπο!

 Η γκεμπελικής έμπνευσης, χονδροειδής απόπειρα σύνδεσης παντελώς άσχετων πραγμάτων αποδεικνύει ότι, με τρόπο βορβορώδη, στήνουν σκηνικό λασπομαχίας και διχασμού ενόψει της Τρίτης.

 Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος και εκείνοι που εκπροσωπεί είναι ηθικά και πολιτικά αδίστακτοι. Αντί να απολογηθούν για τη δημοκρατική εκτροπή, έχουν το θράσος να ζητούν εξηγήσεις.

 Ο πανικός της κατάρρευσης τους μεταλλάσει κάθε μέρα σε μηχανισμό κατασυκοφάντησης και σπίλωσης κάθε πολιτικού τους αντίπαλου. Αποδεικνύονται επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία.

 Τα νοσηρά σχέδια της παρέας ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που κυβερνά τη χώρα δεν θα περάσουν».

 

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα