Γεωργιάδης σε Παππά: «Τα άστα αυτά να τα πείτε στους φίλους σας»

Γεωργιάδης σε Παππά: «Τα άστα αυτά να τα πείτε στους φίλους σας»

Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά και Πάνο Σκουρλέτη. Όλα ξεκίνησαν όταν την ώρα που απαντούσε ο Υπουργός Ανάπτυξης για τις επενδύσεις στη χώρα, ο πρώην Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής από το έδρανο του σχολίασε: «άστα αυτά».

«Το "άστα αυτά” να το πείτε στους φίλους σας. Θα μας πει ο Νικολάκης "άστα αυτά”; Σε εμένα δεν περνάνε αυτά”», απάντησε άμεσα ο Άδωνις Γεωργιάδης με το θερμόμετρο στην Ολομέλεια να χτυπάει κόκκινο! «Όλη η ερώτησή σας έπρεπε να διδάσκεται σε πανεπιστήμιο ως μνημείο ψεύδους. Μόνο εσείς κι οι κομματικοί σας φίλοι βλέπετε κατάρρευση της αγοράς και στην εορταστική περίοδο αυξήθηκε ΦΠΑ λιανικού εμπορίου άρα κι ο τζίρος», συνέχισε με ένταση ο Υπουργός Ανάπτυξης και μάλιστα υπενθύμισε την περίοδο όπου χαρίστηκα ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε κατάτμηση στην Πατρών Πύργου για τα μάτια του Καλογρίτσα.  

Στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο κ. Σκουρλέτης ο οποίος με αφορμή επενδυτικά σχέδια στο ναυάγιο Ζακύνθου χαρακτήρισε τον κ. Γεωργιάδη ως "ντίλερ” και "νεροκουβαλητή” συμφερόντων. «Αιδώς Αργείοι», απάντησε ο κ. Γεωργιάδης για να υπενθυμίσει τις αποκαλύψεις των εργασιών της προανακριτικής για τις παραθεσμικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.