8ος χρόνος, ημέρα 2270η
Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022

Γαϊτάνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να ποντάρει στη καταστροφή

Γαϊτάνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να ποντάρει στη καταστροφή

«Στο ΣΥΡΙΖΑ δεν αρέσει καθόλου αυτή η αλήθεια. Εξακολουθεί να ποντάρει στην καταστροφή και η οποιαδήποτε θετική είδηση τους προκαλεί αλλεργία», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ απαντώντας σε ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις κυβερνητικές μεταρρυθμίσεις στο χώρο της εργασίας και το brain gain.

Σύμφωνα με τον Τάσο Γαϊτάνη, οι μεταρρυθμίσεις δημιούργησαν το έδαφος για εκατοντάδες μικρές και μεγάλες επενδύσεις που δημιούργησαν και δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας, ανοίγοντας το δρόμο για χιλιάδες παιδιά που έφυγαν τα προηγούμενα χρόνια, να βλέπουν ξανά στην Ελλάδα τις ευκαιρίες που ζητούσαν για να επιστρέψουν και αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «τους αφήνουμε μόνους τους στον θλιβερό δρόμο που έχουν πάρει».

Αναλυτικά η δήλωση του εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ:

«Την περίοδο της κρίσης, χιλιάδες νέοι αναζήτησαν εργασία στο εξωτερικό. Την περίοδο της αλλοπρόσαλλης διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και του κινδύνου εξόδου από το ευρώ λόγω της “περήφανη διαπραγμάτευσης” Τσίπρα- Βαρουφάκη, το κύμα αυτό έγινε πολύ ισχυρότερο.

Από το 2019 και μετά η πολιτική της χώρας άλλαξε. Οι μεταρρυθμίσεις δημιούργησαν το έδαφος για εκατοντάδες μικρές και μεγάλες επενδύσεις που δημιούργησαν και δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας.

Από είχε αποτέλεσμα χιλιάδες παιδιά που έφυγαν τα προηγούμενα χρόνια, να βλέπουν ξανά στην Ελλάδα τις ευκαιρίες που ζητούσαν για να επιστρέψουν.

Αυτό είναι γνωστό σε όλους. Στον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και στις τοπικές κοινωνίες που βλέπουν νέους να γυρίζουν στην πατρίδα τους.

Στο ΣΥΡΙΖΑ δεν αρέσει καθόλου αυτή η αλήθεια. Εξακολουθεί να ποντάρει στην καταστροφή και η οποιαδήποτε θετική είδηση τους προκαλεί αλλεργία. Τους αφήνουμε μόνους τους στον θλιβερό δρόμο που έχουν πάρει».