Γ. Σαρίδης: Δεν είχα πρόθεση να παραιτηθώ από την Ένωση Κεντρώων

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018, 10:37
-A +A
Γ. Σαρίδης: Δεν είχα πρόθεση να παραιτηθώ από την Ένωση Κεντρώων

«Εγώ δεν είχα ποτέ τέτοια πρόθεση», δήλωσε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Ιωάννης Σαρίδης με αφορμή τις φήμες που τον θέλουν να είναι με το ένα πόδι εκτός του κόμματος, μετά το περιστατικό με τον Δ. Καβαδέλλα.

Αναφερόμενος στο θέμα των αποχωρήσεων και του γενικότερου κλίματος στην Ένωση Κεντρώων ο κ. Σαρίδης δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6: «Ας παραδεχτούμε την αλήθεια. Υπάρχει πρόβλημα, το οποίο οφείλαμε εδώ και πάρα πολύ καιρό να βρούμε τις λύσεις που έπρεπε» και στη συνέχεια διευκρίνισε τι συνέβη με εκείνον και τον κ. Καβαδέλλα:

«Όλο αυτό το θέμα δημιουργήθηκε με εμένα γιατί είπα ότι δεν είναι εικόνα αυτή που παρουσιάζουμε εν όψει προεκλογικού αγώνα. Μετά το συμβάν με τον Καβαδέλλα, έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής. Κανείς δεν ήξερε για την επιστολή, τη μάθαμε από τον Τύπο».

Στη συνέχεια είπε: «Για λόγους ευθιξίας υπέβαλα την παραίτησή μου από γραμματέας τη ΚΟ» και συμπλήρωσε: «Είχα ενοχληθεί από την αποστολή επιστολής του κ. Καβαδέλλα».

Όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει κάποια διαφορά με το κόμμα ο κ. Σαρίδης είπε: «Ιδεολογική διαφορά με το κόμμα δεν έχω», ενώ ξεκαθάρισε πως ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ έχει σκοπό να στηρίξει ούτε να ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών.

Τόνισε μάλιστα πως έχει αρθρογραφήσει 3 φορές για το θέμα της Μακεδονίας, «πώς είναι δυνατόν να φύγω και να ψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών;».

Φωτογραφία intime news

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα 17/06/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα