Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019, 23:35

-A +A

Γ. Πατούλης: Προτεραιότητα η γρήγορη κι αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πολιτών

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019, 23:35
Γ. Πατούλης: Προτεραιότητα η γρήγορη κι αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πολιτών
-A +A

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης συναντήθηκε σήμερα με εργαζόμενους αλλά και διευθυντικά στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής με σκοπό την ενημέρωσή του για τις απαιτούμενες ανάγκες και παρεμβάσεις, ενώ εξέφρασε την βούληση της νέας διοίκησης για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες μέσω της βελτίωσης της αποδοτικότητας με τη χρήση νέων, σύγχρονων εργαλείων, χωρίς να υφίσταται κανένα απολύτως περιθώριο αποτυχίας.

Ο κ. Πατούλης εξέφρασε την πρόθεση να εξαλειφθούν το συντομότερο οι δυσλειτουργίες που εντοπίζονται κυρίως «στη στελέχωση των υπηρεσιών, στην πολυσύνθετη γραφειοκρατία, στην έλλειψη υποδομών, στις μετακινήσεις, στην εκπαίδευση, στην πολιτική προστασία και στη προστασία του περιβάλλοντος».

«Οι πολίτες μας εξέλεξαν για να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν. Δεν μπορούμε να αποτύχουμε», τόνισε ο νέος περιφερειάρχης Αττικής.

Παράλληλα, ο κ. Πατούλης ενημερώθηκε για τα έργα που υλοποιούνται στην περιοχή και έθεσε ως προτεραιότητα τον καθαρισμό όλων των ρεμάτων για τη «θωράκιση των πόλεων από πλημμυρικά φαινόμενα». Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του, επανέλαβε πως βασική προτεραιότητα είναι η «ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση του πολίτη» και τόνισε προς τους εργαζόμενους ότι η πόρτα των αντιπεριφερειαρχών και η δική του θα είναι «πάντα ανοιχτές για όλους».

Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Αθανάσιος Αυγερινός, ενώ στη συνάντηση μετείχε και ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Νικόλαος Πέππας, ο οποίος ενημερώθηκε για τα προβλήματα οικονομικής φύσεως που αντιμετωπίζει η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα