Γ. Πατούλης: Χρειαζόμαστε τη δυναμική των γυναικών

Γ. Πατούλης: Χρειαζόμαστε τη δυναμική των γυναικών

«Χρειαζόμαστε το μυαλό, την ενέργεια και τη δυναμική των γυναικών στην προσπάθεια που θα κάνουμε όλοι μαζί για να δώσουμε μία αναπτυξιακή ανάσα στην Αττική», τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης σε συνάντησή του με γυναίκες που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Καισαριανή από το επιχειρείν, την αυτοδιοίκηση όπως η υποψήφια δήμαρχος Καισαριανής Μπετίνα Γραφίδου.

Ο κ. Πατούλης επισήμανε πως στο πρόγραμμά του είναι σε προτεραιότητα η στήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας με στόχο, όπως ανέφερε, να δημιουργηθεί ένα ευνοϊκότερο περιβάλλον, ώστε να προωθηθεί γυναικεία συμμετοχή στη δυναμική ανάπτυξη της οικονομίας. «Οφείλουμε να βοηθήσουμε τη γυναίκα να διαχειριστεί με αποτελεσματικότητα το χρόνο της και τις ευθύνες που προκύπτουν από τους πολλαπλούς της ρόλους» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όπως υπογράμμισε, απαιτείται να δημιουργηθούν προγράμματα μέσω των οποίων οι γυναίκες θα υποστηρίζονται είτε σε επίπεδο συμβουλευτικής και εκπαίδευσης είτε στη διασύνδεσή τους με δίκτυα της ομογένειας για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ