Γ. Παπαντωνίου: Κορυφώνεται το δόγμα Πολάκη από την κυβέρνηση

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018, 14:37
-A +A
Γ. Παπαντωνίου: Κορυφώνεται το δόγμα Πολάκη από την κυβέρνηση

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης για τη μεταβίβαση στη βουλή, χωρίς δικαστική αξιολόγηση, με βάση τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, κατάθεσης μάρτυρα που τον εμπλέκει στην υπόθεση των παράνομων πληρωμών για το σύστημα ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων C4I, εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου. Ο πρώην υπουργός κάνει λόγο για "παροξυσμό χυδαίας λασπολογίας", προαναγγέλλει δικαστικές κινήσεις και δηλώνει ότι "ο κατήφορος πρέπει να σταματήσει" χρησιμοποιώντας την φράση "φτάνει πια".

Επίσης γνωστοποιεί ότι θα ασκήσει όλες τις ένδικες δυνατότητες που έχει στη διάθεσή του για να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή του σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Ο παροξυσμός χυδαίας λασπολογίας που έχει προκαλέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την εφαρμογή του «Δόγματος Πολάκη» κορυφώνεται. Τελευταίο κρούσμα η κατάθεση μάρτυρα, στελέχους της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή που υπηρέτησε στο υπουργείο εθνικής Άμυνας μετά το 2004. Ο μάρτυρας προσήλθε «αυτοβούλως» γιατί «ξαφνικά» θυμήθηκε μετά από 15 χρόνια ότι υπήρχαν φήμες διακίνησης παράνομων πληρωμών επί κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο της σύμβασης για το C4I χωρίς να προσκομίζει κανένα στοιχείο - αφού δεν υπήρξαν παράνομες πληρωμές.

Επειδή έχει το θράσος να εμπλέκει και το όνομά μου, το μόνο που θέλω να δηλώσω είναι «φτάνει πια». Ο κατήφορος πρέπει να σταματήσει. Μόλις ανοίξει ο σχετικός φάκελος στη Βουλή, θα ασκήσω όλες τις ένδικες δυνατότητες που έχω στη διάθεσή μου για να προστατεύσω την τιμή και την υπόληψή μου. Όπως ακριβώς έκανα σε ανάλογη περίπτωση με τις δήθεν καταγγελίες του Γάλλου Μισέλ Ζοσσεράν, ο οποίος καταδικάστηκε από Γαλλικό δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση».

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα 17/06/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα