Γ. Μπουτάρης: Να σταματήσουν επιτέλους να έρχονται πολιτικοί αρχηγοί στα εγκαίνια της ΔΕΘ

Κυριακή 09 Σεπτεμβρίου 2018, 21:35
-A +A
Γ. Μπουτάρης: Να σταματήσουν επιτέλους να έρχονται πολιτικοί αρχηγοί στα εγκαίνια της ΔΕΘ

Απαράδεκτη και καταστροφική για την Θεσσαλονίκη, χαρακτήρισε την χθεσινή ημέρα ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης, στο πλαίσιο των εγκαινίων του περιπτέρου του δήμου, στον χώρο της 83ης ΔΕΘ.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο κ. Μπουτάρης επανέλαβε την πρότασή του, τα εγκαίνια της ΔΕΘ να σταματήσουν να γίνονται παρουσία πολιτικών αρχηγών.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης: "Είναι τελείως απαράδεκτο και το λέμε για πολλοστή φορά. Προτείναμε εδώ και χρόνια να γίνουν τα εγκαίνια της ΔΕΘ -που είναι ένα πανηγύρι και γιορτή για την πόλη - οικονομικό και εμπορικό γεγονός. Να σταματήσουν να γίνονται παρουσία πολιτικών αρχηγών που θέλει να περάσει ο καθένας το δικό του πολιτικό μήνυμα. Εάν θέλουν να περάσουν τα πολιτικά μηνύματα ας κάνουν μετά τα εγκαίνια ή παράλληλα ένα φόρουμ.

Το έχουνε πει και άλλοι φορείς. Πανελλαδικό ή βαλκανικό φόρουμ. Ας πάνε όπου θέλουν, ας έρθουν και αυτοί που κάνουν τις φασαρίες και τις καταστροφές και να είναι πιο ελεγχόμενοι και κυρίως δεν θα διαλύεται η πόλη. Κάψανε τα αυτοκίνητα, κάψανε κάδους, σπάσανε το σχολείο δίπλα στο Δημαρχείο. Δεν γίνεται, αυτούς πρέπει να τους συμμαζεύουν πριν τα εγκαίνια της έκθεσης", είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα 17/06/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα