Γ. Μουζάλας «αδειάζει» Π. Κουρουμπλή: Η συνάντηση με τον Αμβρόσιο μας προσβάλλει όλους

Γ. Μουζάλας «αδειάζει» Π. Κουρουμπλή: Η συνάντηση με τον Αμβρόσιο μας προσβάλλει όλους

Απαράδεκτη χαρακτήρισε τη συνάντηση του Πάνου Κουρουμπλή με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο ο Γιάννης Μουζάλας επιδεινώνοντας και άλλο το βαρύ κλίμα μεταξύ των συνυποψηφίων στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την επίθεση Αρβανίτη και άλλων στελεχών του κυβερνώντος κόμματος κατά του κ. Κουρουμπλή, τη σκυτάλη πήρε ο κ. Μουζάλας, ο οποίος μιλώντας στο Attica TV υποστήριξε πως η «συνάντηση αυτή ήταν προσβολή προς τον δημοκρατικό κόσμο. Δεν ξέρω γιατί και πώς του ξέφυγε του κ. Κουρουμπλή. Αυτή η συνάντηση προσβάλει όλους μας, προσβάλλει και τον κ. Κουρουμπλή»!

Ο κ. Μουζάλας, σχολιάζοντας τις επερχόμενες ευρωεκλογές, τόνισε πως το διακύβευμα είναι η ανάσχεση των ακροδεξιών ρευμάτων και η δημιουργία ενός νέου οικονομικού μίγματος στην Ευρώπη που θα επικεντρώνεται στο κοινωνικό κράτος. «Η άνοδος της ακροδεξιάς οφείλεται στις πολιτικές λιτότητας που επεβλήθησαν από την Ευρώπη και στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που ακολουθήθηκαν», σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Τέλος, αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπων, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τη χαρακτήρισε ως μια «καλή συμφωνία» και εξέφρασε την άποψη ότι ο χρόνος θα δουλέψει υπέρ αυτής.