Γ. Κουμουτσάκος: Οδηγός μας είναι η ενότητα, η δουλειά και η αποφασιστικότητα

Γ. Κουμουτσάκος: Οδηγός μας είναι η ενότητα, η δουλειά και η αποφασιστικότητα

Την ανάγκη να αποτελέσει το 10ο Συνέδριο αφετηρία μίας μεγάλης εξόρμησης αλήθειας, μεταρρύθμισης και αλληλεγγύης, επισήμανε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, θέτοντας ως στόχο της ΝΔ την οριστική έξοδο της Ελλάδας από τον λαϊκισμό και το ψεύδος, από την κρίση και την σημερινή παρακμή.

"Οδηγός μας είναι η ενότητα, η δουλειά και η αποφασιστικότητα με σκοπό τη νίκη", τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος στην ομιλία του στο 10ο Συνέδριο και χαρακτήρισε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως τη μόνη αξιόπιστη και ισχυρή μεταρρυθμιστική δύναμη που, όπως είπε, κερδίζει το στοίχημα για μία σύγχρονη κεντροδεξιά που δεν φοβάται να λέει στους πολίτες την αλήθεια.

Υπογράμμισε ότι έχει τις πόρτες της ανοιχτές, αλλά όχι αφύλακτες, καθώς "δίπλα στην είσοδο είναι αναρτημένες οι αρχές και οι αξίες μας. Όποιος τις ασπάζεται είναι καλοδεχούμενος για να κάνουμε μαζί τον αγώνα κατά του λαϊκισμού και της δημαγωγίας", πρόσθεσε.

Άσκησε παράλληλα σκληρή κριτική στην κυβέρνηση υπογραμμίζοντας ότι σε όλα τα θέματα η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο. Οι εξελίξεις προκαλούν μεγάλη ανησυχία, σημείωσε, προειδοποιώντας ότι κινδυνεύουμε να βρεθούμε και πάλι στο σημείο μηδέν.