Γ. Κουμουτσάκος: «Η παραίτηση Σγουρίδη έπρεπε να γίνει δεκτή»

Γ. Κουμουτσάκος: «Η παραίτηση Σγουρίδη έπρεπε να γίνει δεκτή»

Την άποψη του ότι η παραίτηση του Παναγιώτη Σγουρίδη έπρεπε να είχε γίνει άμεσα δεκτή εξέφρασε ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος με ανάρτησή του στο Twitter θέτοντας, ωστόσο, το ερώτημα πως έαν γινόταν «πως θα δικαιολογούσε η κυβέρνηση την παραμονή του υπουργού Άμυνας στη θέση του».

«Η παραίτηση Σγουρίδη έπρεπε να γίνει άμεσα δεκτή. Στα εθνικά θέματα δεν γίνονται ανεκτές ανοησίες, ρηχότητες και επιπολαιότητες Άλλα εάν είχε γίνει δεκτή, πως θα δικαιολογούσε η Κυβέρνηση την παραμονή του Υπουργού Άμυνας στη θέση του; Δύο μέτρα, δύο σταθμά;», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γ. Κουμουτσάκος.

Υπενθυμίζεται, ότι όπως δήλωσε ο ίδιος ο κ. Σγουρίδης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, με sms που έστειλε στον Πάνο Καμμένο του γνωστοποιούσε πως η παραίτησή του βρίσκεται στη διάθεση του. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν έκανε αποδεκτή την παραίτησή του αντιπροέδρου του κόμματος.

Όπως έγινε γνωστό από τον κ. Σγουρίδη, «μετά από μία απάντηση που έδωσα σε ένα υποτιθέμενο σενάριο, για να μη δημιουργήσω προβλήματα στην κυβέρνηση και στον Πάνο Καμμένο, έθεσα την παραίτησή μου από αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, στη διάθεση του προέδρου των ΑΝΕΛ».

 

Φωτογραφία intime news