Γ. Κουμουτσάκος: Ευθύνη της κυβέρνησης ο εκτροχιασμός του δημοσίου διαλόγου

Γ. Κουμουτσάκος: Ευθύνη της κυβέρνησης ο εκτροχιασμός του δημοσίου διαλόγου

Την ευθύνη για τον εκτροχιασμό του δημόσιου διαλόγου επέρριψε στην κυβέρνηση ο  τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος σημειώνοντας πως δεν υιοθετεί ό,τι λέγεται από τη ΝΔ στην αντιπαράθεση με την κυβέρνηση.

«Εγώ είμαι μετριοπαθής και εργάζομαι για την εθνική ενότητα. Ναι στην πολιτική σύγκρουση, ναι στα ισχυρά επιχειρήματα, όχι στις ακρότητες και τους εξτρεμισμούς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουμουτσάκος.

«Αν μπούμε σε λογική αναζήτησης προδοτών θα καταστρέψουμε τη χώρα για μια ακόμη φορά. Οφείλουμε να κάνουμε σκληρή κριτική αλλά όχι με κατηγορίες για προδοσία. Ο ΣΥΡΙΖΑ το έκανε με τις κατηγορίες για γερμανοτσολιάδες κοκ», πρόσθεσε.

Καταδικάζω απερίφραστα τις απειλές εναντίον του Νίκου Κοτζιά. Το κλίμα είναι νοσηρό. Η κουλτούρα αυτής της μορφής πολιτικής σύγκρουσης προκλήθηκε από τη διαβόητη δήλωση του πρωθυπουργού «ή θα τους τελειώσουμε ή θα μας τελειώσουν», ανέφερε επίσης ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, σε δηλώσεις του στον News 24/7 στους 88,6.

Τέλος, ο Γ. Κουμουτσάκος στήριξε τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ λέγοντας ότι όταν υπάρχει απειλή για έδαφος, δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική, πρέπει να αντιδράσεις με όλα τα μέσα που διαθέτεις, προσθέτοντας ότι αν τέτοιες δηλώσεις επαναλαμβάνονται δείχνεις αδυναμία.

Φωτογραφία intime news