Γ. Κουμουτσάκος: Δεν μπορεί να δεσμεύσει τη χώρα στο Σκοπιανό ο Τσίπρας

Γ. Κουμουτσάκος: Δεν μπορεί να δεσμεύσει τη χώρα στο Σκοπιανό ο Τσίπρας

«Πελαγωμένη και σε σύγχυση», είναι η κυβέρνηση στο Σκοπιανό, τονίζει ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα αυτό και το πάγωμα της διαπραγμάτευσης.

Μιλώντας στον Σκαι, το πρωί του Σαββάτου, επεσήμανε ότι, η κυβέρνηση στο ονοματολογικό είναι πελαγωμένη και βρίσκεται σε σύγχυση και πρόσθεσε ότι, «σε αυτή την κυβέρνηση δίνουμε μηδενική αξιοπιστία και εμπιστοσύνη».  

«Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να πείσει ούτε τον Καμμένο για το Σκοπιανό με ποια νομιμοποίηση θα δεσμεύσει τη χώρα; Δεν μπορεί να δεσμεύσει τη χώρα, δεν μπορεί με ένα τηλεφώνημα να δώσει τοις μετρητοίς τα όπλα της χώρας για να πάρει μια συμφωνία σε δόσεις» σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ο βουλευτής της ΝΔ, επέκρινε την έλλειψη ενημέρωσης από πλευράς κυβέρνησης τονίζοντας ότι, η μόνη ενημέρωση που κάνει για τις διαπραγματεύσεις προέρχεται από διαρροές, από δημόσιες δηλώσεις του κ. Κοτζιά, που διαψεύδονται, και από τα Σκόπια. «Αυτή είναι η ενημέρωσή μας, αυτή είναι η ενημέρωση του λαού», τόνισε χαρακτηριστικά.

Για τη θέση του κόμματος του τόνισε ότι: «Στο Σκοπιανό στη ΝΔ ακολουθούμε με σταθερότητα τη γραμμή υπευθυνότητας που έχουμε χαράξει εξ αρχής σε ένα κρίσιμο εθνικό θέμα, κάτι που δεν κάνει η κυβέρνηση που αυτοδιαψεύδεται».

Τέλος κάλεσε τον πρωθυπουργό να μη διχάσει το λαό, προειδοποιώντας ότι θα ήταν ολέθριο λάθος να λοιδορηθούν τα συλλαλητήρια, τα οποία αντίθετα η κυβέρνηση έπρεπε να αξιοποιεί διπλωματικά.