Γ. Κεφαλογιάννης: Είθισται όταν μιλάει ο πρωθυπουργός η αντιπολίτευση να ενημερώνεται εγκαίρως

Γ. Κεφαλογιάννης: Είθισται όταν μιλάει ο πρωθυπουργός η αντιπολίτευση να ενημερώνεται εγκαίρως

«Είθισται όταν είναι να μιλήσει ο πρωθυπουργός η αντιπολίτευση να ενημερώνεται εγκαίρως, γι' αυτό απουσιάζει ο πρόεδρος της ΝΔ». Αυτό τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Κεφαλογιάννης εξηγώντας τον λόγο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν απάντησε στο σόου παροχολογίας που έστησε ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή.

«Το λέω για να μην υπάρχουν πυροτεχνήματα ή βερμπαλισμοί ή αστεϊσμοί για να μένουν απλώς εντυπώσεις», πρόσθεσε ο κ. Κεφαλογιάννης, απαντώντας στα ειρωνικά σχόλια του πρωθυπουργού. Τονίζεται, ότι νωρίτερα ο Α. Τσίπρας είχε σχολιάσει: «Βλέπω κ. Τσιάρα ότι κάθεστε στη θέση του αρχηγού σας. Ελπίζω να μην είναι και σήμερα σε κάποια γειτονιά του κέντρου και να έχουμε ευτράπελες στιγμές».

Πάντως, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ σχολίασε ότι με χιούμορ: «Άκουσα τον πρωθυπουργό να μιλάει με καλαθοσφαιρικούς όρους. Στο μπάσκετ πέρα από τις ασίστ υπάρχουν και οι τάπες. Κι αυτή η κυβέρνηση έχει φάει τόσες τάπες που έχει χάσει την μπάλα».

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Κεφαλογιάννης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι ήρθε σήμερα στη Βουλή για να φιλοτεχνήσει δήθεν φιλολαϊκό προφίλ ενώ διατηρεί αλώβητους 29 φόρους. Υπενθύμισε, δε, ότι το υπερπλεόνασμα προέρχεται, μεταξύ άλλων,  από την στάση πληρωμών προς τους ιδιώτες.

Αλέξανδρος Διαμάντης