Γ. Γεωργαντάς:  Η ομιλία του Κυρ. Μητσοτάκη θα είναι συγκροτημένη, όχι με παροχολογίες

Γ. Γεωργαντάς: Η ομιλία του Κυρ. Μητσοτάκη θα είναι συγκροτημένη, όχι με παροχολογίες

Η αποψινή ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, από το βήμα της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης θα είναι πλήρως συγκροτημένη για το μέλλον της χώρας και δεν θα περιλαμβάνει παροχολογίες, αλλά στοχευμένες δράσεις με κινήσεις, οι οποίες θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη, επισήμανε με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ, ο τομεάρχης Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΝΔ, βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς.

"Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα είναι μία πλήρως συγκροτημένη ομιλία για το μέλλον της χώρας, όχι με παροχολογίες, αλλά με στοχευμένες δράσεις με κινήσεις, οι οποίες θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη, θα βοηθήσουν στις επενδύσεις γιατί ό,τι και αν συζητάμε δεν μπορεί να επιτευχθεί αν δεν μεγαλώσει ο πλούτος της χώρας", τόνισε.

Υπογράμμισε, δε, ότι "αν λοιπόν δεν βοηθήσουμε την επιχειρηματικότητα, τον πρωτογενή τομέα, τον ιδιωτικό τομέα να πάρει ανάσες, αν δεν βοηθήσουμε το ΑΕΠ της χώρας να μεγαλώσει, ούτε την επαναφορά των μισθών μπορούμε να ευελπιστούμε στα σημεία που θέλουμε, ούτε φυσικά των συντάξεων. Οπότε η λύση ειναι μόνο μία: Ανάπτυξη, αυτό στο οποίο απέτυχε αυτή η κυβέρνηση".