Γ. Δραγασάκης: Κίνηση τακτικισμού η πρόταση της ΝΔ για εξεταστική

Γ. Δραγασάκης: Κίνηση τακτικισμού η πρόταση της ΝΔ για εξεταστική

Κίνηση τακτικισμού χαρακτήρισε την πρόταση της ΝΔ για Εξεταστική ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης κατά τη συζήτηση για την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής.

«Η κρίση για εσάς αρχίζει από τη στιγμή που ο λαός επέλεξε το ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση», τόνισε ο κ. Δραγασάκης και κατηγόρησε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ «για κατά συνθήκη ψεύδη».

«Μας εγκαλείτε γιατί θελήσαμε να σταματήσουμε το λάθος το δικό σας και το πρόγραμμα καταστροφής που είχατε υπογράψει. Η κυβέρνηση δέχθηκε ένα πόλεμο με ασύμμετρα μέσα. Έδωσε μια μάχη σ' έναν πόλεμο που δεν έχει τελειώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δραγασάκης.

«Το 2015 ήταν μια μάχη σε ένα πόλεμο που δεν έχει τελειώσει. Ήταν ένας πόλεμος με επίδικο τη δημοκρατία στο επίπεδο της Ευρώπης για την επίτευξη μας συμφωνίας που θα ενσωμάτωνε τη βούληση του ελληνικού λαού με τη δημοκρατία και τη λαϊκή κυριαρχία», ανέφερε στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

«Ο πόλεμος αυτός έγινε με ασύμμετρα μέσα από έναν ξεκάθαρο εκβιασμό, με όπλο την οικονομική ασφυξία», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «και δικές της δυνάμεις συμμετείχαν στον ασύμμετρο αυτό πόλεμο στοιχιματίζοντας στην "αριστερή παρένθεση"», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και τόνισε:

«Το δήθεν success story Σαμαρά το 2014 στήθηκε με δανεικά, "στεγνά" ταμεία και προετοιμασία οικονομικής ασφυξίας για την κυβέρνηση».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ