Γ. Βρούτσης: Απόλυτη δικαίωση της ΝΔ η τροπολογία για τον κατώτατο μισθό

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018, 09:23
-A +A
Γ. Βρούτσης: Απόλυτη δικαίωση της ΝΔ η τροπολογία για τον κατώτατο μισθό

Ως «απόλυτη δικαίωση» της Νέας Δημοκρατίας χαρακτηρίζει την τροπολογία της κυβέρνησης για τον κατώτατο μισθό ο Γιάννης Βρούτσης. Με ανάρτησή του στο Twitter, ο πρώην υπουργός Εργασίας δηλώνει ότι θα παρευρεθεί στη Βουλή για να υπερασπιστεί και να υπερψηφίσει «την τροπολογία της κυβέρνησης για την εφαρμογή της μεταρρύθμισης του Κατώτατου Μισθού του Νόμου 4172/2013 της ΝΔ», την οποία όπως τονίζει με νόημα ο κ. Βρούτσης «ο ΣΥΡΙΖΑ το 2013 είχε καταγγείλει και καταψηφίσει, καθώς εξαπατώντας τους εργαζόμενους τους έταζε μισθό 751 ευρώ». 

«Νιώθουμε απόλυτα απόλυτα δικαιωμένοι. Θα πάω στη Βουλή και θα υπερασπιστώ την τροπολογία που πολεμήθηκε λυσσαλέα από τον ΣΥΡΙΖΑ ως νόμος όταν κατατέθηκε το 2013» δήλωσε στον ρ/σ Θέμα ο Γιάννης Βρούτσης σχετικά με 

Μιλώντας το πρωί στον ρ/σ Θέμα, ο Γ. Βρούτσης υπενθύμισε ότι η τροπολογία για την αύξηση του κατώτατου μισθού που κατέθεσε χθες η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, «προβλεπόταν από την 1η Ιανουαρίου 2017 αλλά χάθηκαν δύο χρόνια για τους εργαζόμενους» εξαιτίας της στάσης που κράτησε τότε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ολομέτωπη στροφή στη συμπεριφορά, του αλλά είναι κάτι καταγεγραμμένο ιστορικά που δικαιώνει τις επιλογές μας» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός Εργασίας.

Αναφερόμενος στο ζήτημα της περικοπής των συντάξεων ο κ. Βρούτσης ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ είναι αντίθετη με την περικοπή, διευκρινίζοντας ότι αυτό θα πρέπει να συμβεί «με διμερή συμφωνία και όχι μονομερώς με ψευτοτσαμπουκά γιατί θα εξατμιστούν και αυτές που υπάρχουν».

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα