Φιέστα το Σάββατο σε 15 πόλεις στήνει ο Ζάεφ για την πρόσκληση του ΝΑΤΟ

Φιέστα το Σάββατο σε 15 πόλεις στήνει ο Ζάεφ για την πρόσκληση του ΝΑΤΟ

Φιέστα οργανώνει το Σάββατο, σε 15 διαφορετικές πόλεις,  ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ για να γιορτάσει «την ιστορική επιτυχία» της χώρας μετά την πρόσκληση του ΝΑΤΟ να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για την ένταξή της στη Συμμαχία.

«Ας συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την επόμενη μεγάλη μας απόφαση (δημοψήφισμα) όταν θα πρέπει να πούμε ξανά για το μέλλον μας. Σας προσκαλώ να συμμετάσχετε μαζί μας το Σάββατο 15 πόλεις της Μακεδονίας με μουσικές εκδηλώσεις» δήλωσε περιχαρής ο Ζόραν Ζάεφ.

Ο πρωθυπουργός της γείτονος χώρα με συνεχείς αναρτήσεις του στο twitter εμφανίζεται ενθουσιασμένος κάνοντας λόγο για εποχή ελπίδας και υπερηφάνειας.

 

«Βρισκόμαστε σε μια νέα εποχή, μια εποχή ελπίδας, μια νίκη και μια υπερηφάνεια. Χρόνος ασφάλειας και ασφάλειας. Υπάρχει χρόνος για μια καλύτερη ζωή για όλους τους πολίτες!» έγραψε χαρακτηριστικά ενώ μοίρασε «συγχαρητήρια στη Μακεδονία!».

Νωρίτερα, ως μέλος μιας οικογένειας, αυτής του ΝΑΤΟ, θεωρεί πλέον την πΓΔΜ ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Ζόραν Ζάεφ, μετά την επίσημη χθεσινή πρόσκληση της Συμμαχίας να ξεκινήσουν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις.

Συγκεκριμένα, ο Ζόραν Ζάεφ με ανάρτησή του στο twitter αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «Η απόφαση των χωρών μελών του ΝΑΤΟ να προσκαλέσουν τη χώρα μας σημαίνει ότι η Δημοκρατία της Μακεδονίας γίνεται μέρος μιας οικογένειας».

Μάλιστα την ανάρτησή του συνοδεύουν μερικές φωτογραφίες του πρωθυπουργού από την παρουσία του στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ χθες στις Βρυξέλλες