Φ. Γεννηματά: Ντελίβερι υπουργείων στους πρόθυμους της «καρέκλας» από τον Αλ. Τσίπρα

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019, 14:54
-A +A
Φ. Γεννηματά: Ντελίβερι υπουργείων στους πρόθυμους της «καρέκλας» από τον Αλ. Τσίπρα

«Ο κ. Τσίπρας κάνει ντελίβερι υπουργείων στους πρόθυμους της «καρέκλας» και τους αναζητά, στην Ακροδεξιά, στη Δεξιά και στα αζήτητα της Κεντροαριστεράς», τόνισε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού. 

«Ο στεναγμός του κ. Τσίπρα προ της ήττας του ακούγεται παντού» σχολίασε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά αναφερόμενη στις «προσπάθειες δημιουργίας προοδευτικού προφίλ» του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Τσίπρας βλέπει ότι ο δρόμος οδηγεί στο τέλος της πρωθυπουργίας του και στην πολιτική απομόνωσή του. Έχει έρθει η στιγμή της κρίσης του κ. Τσίπρα για τα έργα και τις ημέρες του» δήλωσε η κ. Γεννηματά στο πλαίσιο συνέντευξής της στην ΕΡΤ3.
 
Κατηγόρησε παράλληλα τον Πρωθυπουργό ότι «κάνει ντελίβερι υπουργείων στους πρόθυμους της ‘καρέκλας’ και τους αναζητά στην ακροδεξιά, στη δεξιά και στα αζήτητα της κεντροαριστεράς».

«Στην εκδήλωση της ‘Γέφυρας’ συμμετείχαν οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ και οι πρόθυμοι των Πρεσπών» σημείωσε για να προσθέσει ότι «για κάθε έναν που εξαγοράζεται, έρχονται χίλιοι στο Κίνημα Αλλαγής».

«Εμείς δεν υπήρξαμε ένα άθροισμα αρχηγών ή κομμάτων στο πλαίσιο μεταξύ μας συναλλαγής. Δεν μοιράσαμε οφίτσια και θέσεις. Το Κίνημα Αλλαγής δεν είναι Κίνημα ‘της καρέκλας’» πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα για τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Κώστα Λαλιώτη η κ. Γεννηματά είπε ότι «είναι κομμάτια της ιστορίας και του μέλλοντος του Κινήματος Αλλαγής». «Από την πρώτη στιγμή ο κ. Παπανδρέου εντόπισε τα προβλήματα της Συμφωνίας των Πρεσπών και μιλούσε για την ανάγκη βελτίωσής της. Επίσης ο Γιώργος Παπανδρέου ξέρει να σέβεται τις δημοκρατικές διαδικασίες και το έχει αποδείξει στην πράξη. Ο Κώστας Λαλιώτης δεν χρειάζεται υποδείξεις για να δράσει πολιτικά και εντός του Κινήματος Αλλαγής. Αυτό ακριβώς έπραξε με την ξεκάθαρη επιστολή του στην εφημερίδα το ‘Βήμα’ απαντώντας στα δημοσιεύματα που τον έφερναν κοντά στο ΣΥΡΙΖΑ. Γι΄αυτό παρενέβη και διέλυσε τις προσπάθειες που γίνονται να εκμεταλλευτούν το όνομα και την ιστορία του» σημείωσε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα