Φ. Γεννηματά: Το ΚΙΝΑΛ θα ασκήσει υπεύθυνη αντιπολίτευση

Φ. Γεννηματά: Το ΚΙΝΑΛ θα ασκήσει υπεύθυνη αντιπολίτευση

Το Κίνημα Αλλαγής θα ασκήσει μια υπεύθυνη και προγραμματική αντιπολίτευση, δήλωσε η πρόεδρος του κόμματος, Φώφη Γεννηματά.

Το ΚΙΝΑΛ θα συνεχίσει την αυτόνομη πορεία του, υπογράμμισε, συμπληρώνοντας πως ο κ. Τσίπρας άνοιξε το δρόμο για την επιστροφή της συντηρητικής παράταξης. 

Αναλυτικά, η κα Γεννηματά δήλωσε: 

«Ο Ελληνικός λαός ψήφισε. Οι αποφάσεις του είναι σεβαστές.Οι πολίτες ψήφισαν για να τελειώσει η θητεία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας έφερε τον κ. Μητσοτάκη αυτοδύναμο, άνοιξε τον δρόμο για την επιστροφή της συντηρητικής παράταξης.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται με βάση τα νέα δεδομένα.Θα ασκήσουμε υπεύθυνη και προγραμματική αντιπολίτευση. Προοδευτικό αντίβαρο για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων, σταθεροί στις αρχές της Εθνικής Συνεννόησης.

Το Κίνημα Αλλαγής με βαθιές ρίζες στον λαό, θα συνεχίσει σταθερά την αυτόνομη πορεία του, ως φορέας της μεγάλης δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης και της Ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας.

Ευχαριστούμε τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν, τους υποψήφιους μας, τα στελέχη και τους φίλους της παράταξης, που μέσα σε δύσκολες συνθήκες έδωσαν μια άνιση μάχη, αλλά με θετικό αποτέλεσμα, που δημιουργεί δυναμική προοπτική για το Κίνημα Αλλαγής. 

Με τον αγώνας τους διέψευσαν τις Κασσάνδρες που έσπευδαν να περιγράψουν αρνητικά την επόμενη ημέρα του Κινήματος Αλλαγής». 

Φωτογραφία Intime News