Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018, 13:19

-A +A

Φ. Γεννηματά: Στην Ελλάδα πρέπει να πούμε ένα νέο «Όχι» στην ακροδεξιά

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018, 13:19
Φ. Γεννηματά: Στην Ελλάδα πρέπει να πούμε ένα νέο «Όχι» στην ακροδεξιά
-A +A

Την ανάγκη σαν χώρα να πούμε ένα νέο «Όχι» στην ακροδεξιά  που κάνει ξανά την εμφάνιση της απειλητική υπογράμμισε η επικεφαλής του  Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά από την Θεσσαλονίκη με αφορμή τον εορτασμό για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

«Τιμούμε τους ήρωες που πολέμησαν τον φασισμό, τη γενιά του έπους του 40 και της εθνικής αντίστασης. Στην Ελλάδα και στην Ευρώπη πρέπει να πούμε ένα νέο ΟΧΙ. Όχι στην ακροδεξιά που κάνει ξανά την εμφάνιση της απειλητική. Η μάχη κατά του φασισμού παραμένει πάντα επίκαιρη»δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Γεννηματά.

«Οι προκλήσεις στην περιοχή μας είναι μεγάλες. Χρειαζόμαστε εθνική αφύπνιση. Με Εθνική συνεννόηση και εθνική γραμμή να προστατεύσουμε τα εθνικά μας συμφέροντα και να κατοχυρώσουμε το ρόλο μας ως δύναμη σταθερότητας στην περιοχή» προσέθεσε.

«Το Κίνημα Αλλαγής είναι μια δύναμη πατριωτική. Ο γνήσιος πατριωτισμός δεν χρειάζεται "χορηγούς, πρόθυμους και ενδιάμεσους". Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες ενωμένοι μπορούμε να διαμορφώσουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις του μέλλοντος μας. Μια ισχυρή και αξιόπιστη Κυβέρνηση μπορεί να το εγγυηθεί» κατέληξε στη δήλωσή της η κ. Γεννηματά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία intime news

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα