Φ. Γεννηματά: Σήμερα χρειαζόμαστε εθνική αφύπνιση και αυτοπεποίθηση

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, 22:10
-A +A
Φ. Γεννηματά: Σήμερα χρειαζόμαστε εθνική αφύπνιση και αυτοπεποίθηση

«Η εθνική συμφιλίωση είναι μια μεγάλη κατάκτηση» σημείωσε ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, προσερχόμενη στις εκδηλώσεις των Πρεσπών που είναι αφιερωμένες στα 70 χρόνια από την λήξη του εμφυλίου πολέμου.  

«Η παράταξή μας έκλεισε τις πληγές της εμφύλιας διαμάχης, αλλά αυτή την περίοδο δυστυχώς, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ γυρίζουν πίσω το ρολόι της Ιστορίας σε μια διχαστική και πολωτική αντιπαράθεση» σημείωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ. Ανέφερε ακόμη, ότι «ο ελληνικός λαός που έχει πληρώσει το τίμημα, το κόστος της διαμάχης και του διχασμού δεν θα το επιτρέψει».

Υπογράμμισε ότι «το Κίνημα Αλλαγής μένει σταθερά στην γραμμή της εθνικής συνεννόησης και της ενότητας του ελληνικού λαού», ενώ επεσήμανε ότι «η ευθύνη για την διαμόρφωση του μέλλοντός μας είναι κοινή, παρά τις διαφορές και τις αντιπαραθέσεις που μπορεί να έχουμε» .  

Τέλος, κατέληξε λέγοντας ότι σήμερα «χρειαζόμαστε εθνική αφύπνιση, εθνική αυτοπεποίθηση και αξιοπρέπεια για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό» και ότι το ΚΙΝΑΛ εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία intime news

 

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη 19/06/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα