Φ. Γεννηματά προς Α. Τσίπρα: Από αυτές τις εκλογές θα βγείτε και χαμένος και καμένος

Φ. Γεννηματά προς Α. Τσίπρα: Από αυτές τις εκλογές θα βγείτε και χαμένος και καμένος

Για πελατειακό κράτος, θεσμική απαξίωση και διαπλοκή κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, εκφράζοντας παράλληλα την ανάγκη για διενέργεια εκλογών το συντομότερο δυνατό.

«Ζητάμε καθαρή εντολή για να ενώσουμε τους Έλληνες» δήλωσε η Φ. Γεννηματά από το βήμα της Βουλής,  αναφέροντας πως με το «όχι» του Κινήματος Αλλαγής σε αυτήν την ψηφοφορία «θα οδηγηθούμε σε εκλογές, γιατί αυτό θέλει ο λαός».

«Και από αυτές τις εκλογές κύριε Τσίπρα θα βγείτε και χαμένος και καμένος», ανέφερε.

«Κάθε μέρα που περνά με εσάς πρωθυπουργό χάνονται ευκαιρίες για την χώρα και για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα», δήλωσε προς τον Α. Τσίπρα, υπογραμμίζοντας πως «η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια μας κρατούν πίσω».

«Ο διχασμός και η πόλωση μόνο σε νέα αδιέξοδα μπορούν να οδηγήσουν τη χώρα», σημείωσε και επεσήμανε πως «χρειάζεται αλλαγή σελίδας», καθώς «ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί, είναι τοξικός και το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι πια δεν τον εμπιστεύεται ο ελληνικός λαός».

Η Φ. Γεννηματά καταδίκασε απερίφραστα τη στοχοποίηση βουλευτών, χαρακτηρίζοντάς την απειλή για τη δημοκρατία, ενώ παράλληλα κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «ενοχλήθηκε με καθυστέρηση οκτώ ετών».

Παράλληλα, υπογράμμισε πως «οι πολιτικές διαφορές λύνονται μονάχα στην κάλπη. Εκεί σας περιμένει ο ελληνικός λαός».

Αναφερόμενη στον Α. Τσίπρα, η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, τόνισε πως ο πρωθυπουργός φοβάται την κρίση του λαού και πως από δήθεν εκφραστής της ελπίδας είναι πιο παλιός από το παλιό.