Φ. Γεννηματά: Ο κ. Τσίπρας πολιτεύεται με γυρολόγους

Φ. Γεννηματά: Ο κ. Τσίπρας πολιτεύεται με γυρολόγους

Σκληρή επίθεση κατά πρωθυπουργού, κατηγορώντας τον ότι πολιτεύεται με γυρολόγους και ότι έκανε όλα τα χατίρια των δανειστών εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ από το ΣΚΑΙ και υπογράμμισε πως υπερασπίζεται το χώρο της κεντροαριστεράς από «τους τυχοδιώκτες».

Σύμφωνα με την κ. Γεννηματά ο πρωθυπουργός «οδηγεί τη χώρα και τους πολίτες στην πόλωση και τον διχασμό«, «πολιτεύεται με γυρολόγους» και κάνει «όλα τα χατίρια στους δανειστές.» για να προσθέσει πως τις τελευταίες ημέρες με όσα έκανε ο πρωθυπουργός, ο κόσμος συσπειρώνεται και επιστρέφει στο Κίνημα Αλλαγής, γιατί αποτελεί την μονή λύση στον προοδευτικό χώρο.

«Ο κ. Τσίπρας δεν έχει καμία σχέση με την Κεντροαριστερά, είναι ένας πρωθυπουργός σε απόγνωση που βλέπει ότι έρχεται το τέλος της πρωθυπουργίας του και μπροστά στην ήττα του ψάχνει να βρει τι θα κάνει την επόμενη μέρα», σημείωσε.

Για την πρωτοβουλία «Γέφυρα» για να προχωρήσει ο διάλογος μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Κεντροαριστεράς η Φώφη Γεννηματά με αιχμηρό τρόπο σχολίασε: «Δεν βλέπω καμία γέφυρα παρά μόνο τη γέφυρα των στεναγμών του κ. Τσίπρα γιατί ξέρει που τον οδηγεί η γέφυρα αυτή. Τον οδηγεί στο τέλος της πρωθυπουργίας και την πολιτική απομόνωση για να σκεφτεί τι ακριβώς τελικά είναι τι θα κάνει την επόμενη μέρα . Γιατί αποδείχθηκε ότι ούτε Αριστερός είναι ούτε προοδευτικός είναι ο κ. Τσίπρας. Το επαναλαμβάνω: Για κάθε έναν που εξαγοράζεται, χίλιοι έρχονται στο Κίνημα Αλλαγή».

 Επίσης, υπογράμμισε ότι «υπερασπίζομαι τον χώρο μου από τυχοδιώκτες», ενώ κάλεσε την κυβέρνηση τώρα που βρίσκεται στο τέλος της θητείας της να μην δεσμεύσει τη χώρα για μεγάλα εθνικά ζητήματα. «Η χώρα δεν πρέπει να δεσμευτεί άλλο στα θέματα εξωτερικής πολιτικής από τους χειρισμούς του κ. Τσίπρα και της κυβέρνησής του. Είδατε τι έγινε στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών. Κρατήθηκε ανοιχτό το θέμα του αλυτρωτισμού που έχει κινδύνους για μεγάλη αστάθεια και όχι σταθερότητα στην περιοχή», είπε η Φώφη Γεννηματά.